Preizkusite Audi e-tron

Vertical Run v spletnem prostoru PlayStation Home


Audijevi ljubitelji lahko konceptno študijo e-tron sedaj vozite v spletnem prostoru PlayStation Home. V Audijevem spletnem prostoru na dirki Vertical Run nastopa Audi e-tron, visokozmogljiv športni avtomobil z izključno električnim pogonom, ki je bil leta 2009 predstavljen na mednarodnem avtomobilskem salonu v Frankfurtu (IAA).

Kakšen bi lahko bil Audijev pogonski koncept v prihodnosti, boste dirkaški navdušenci izvedeli v spletnem prostoru PlayStation Home, tridimenzionalni virtualni skupnosti PlayStation® 3. Štirje motorji – za vsako kolo eden – poganjajo e-tron, ko med tekmo Vertical Run vozi po tridimenzionalni dirkalni stezi. Igra bo za PlayStation Home na voljo izključno v Audijevem spletnem prostoru (Audi Space). Audi je prvi proizvajalec avtomobilov na svetu, ki ima v sklopu PlayStation Home svoj spletni prostor.

Cilj igre Vertical Run je, da s svojim e-tronom z rekuperacijo energije in brezhibno vožnjo dosežete čim višjo hitrost ter se na dirki, na kateri lahko sodeluje več tekmovalcev, pomerite s konkurenco. Audijev spletni prostor z osrednjim stolpom, ki spominja na velemesti, kot sta Šanghaj in Chicago, bo dostopen vsem obiskovalcem spletnega prostora PlayStation Home, medtem ko bodo Audijeva stanovanja, ki se nahajajo nad mestom, na voljo samo najboljšim voznikom.

Več informacij

Več informacij najdete na uradni spletni strani PlayStation Home.