Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Design v prenovljenem pomenu besede. Prvi povsem električni Sportback znamke Audi.

Štirikolesni pogon quattro, moč do 300 kW (408 KM) in doseg do 446 km - pripravite se na vznemirljiv užitek v vožnji. Novi Audi e-tron Sportback izjemno čustvenost združuje z novo definicijo coupéjevskega designa.

Opomba: prikazano vozilo je opremljeno z dodatno opremo, ki je na voljo za doplačilo. Določena oprema bo na voljo šele kasneje.

 

 

 

Električen – zdaj še bolj vznemirljiv

Ekstrovertiran videz – zunaj in znotraj

 

Coupéjevska strešna linija poudarja športni videz novega modela Audi e-tron Sportback, medtem ko mu dinamična silhueta izvedbe Sportback daje pridih naprednosti in strasti. Z opcijskim paketom notranje opreme Interieur design selection lahko še dodatno poudarite elegantno notranjost vozila.

 

Estetski pionir

 

Novi Audi e-tron Sportback prepriča s športno eleganco. Atletski oblikovalski elementi na pragovih vidno poudarjajo nizko mesto vgradnje baterije in s tem vozilu optično znižujejo težišče. Na sprednjem delu izstopa predvsem velik enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike z navpičnimi prečkami. Ravno padajoča strešna linija poskrbi za nezamenljiv videz zadnjega dela vozila, ki jasno ponazarja, da gre za izvedbo Sportback.

 

Prave barve

 

Opremite svoj Audi e-tron Sportback povsem po svojih željah: opcijske barve laka na različne načine poudarjajo značaj vozila. Med drugimi so na voljo floretsko srebrna, plazemsko modra in daytonsko siva.

 

Daytonsko siva

Plazemsko modra

Floretsko srebrna

Doživite vizionarski napredek

Audi e-tron Sportback je lahko opremljen s številnimi inovativnimi tehnologijami. Med drugim z opcijskima virtualnima zunanjima vzvratnima ogledaloma, ki slike iz majhne kamere prikazujeta v notranjosti vozila. Vrhunski informacijsko-razvedrilni sistem MMI navigacija plus z MMI touch response vam omogoča dostop do storitev Audi connect².

 

Elektrificirana zmogljivost

Povsem električni pogonski sistem modela Audi e-tron Sportback vključuje po en elektromotor na vsaki premi. Skupaj razvijeta moč do 300 kW (408 KM) (poraba električne energije, kombinirana vožnja, kWh/100 km: 23,9-20,6 (NEVC);  26,3-21,6 (WLTP);emisije CO₂, kombinirana vožnja, g/km: 0). Največji navor do 664 Nm omogoča spontano speljevanje brez zamikov. Vozilo v načinu boost z 0 na 100 km/h pospeši v 5,7 s, največja hitrost pa znaša 200 km/h.

 

Doseganje ciljev

Za velik doseg modela Audi e-tron Sportback vse do 446 km skrbi predvsem visokonapetostna baterija s kapaciteto 95 kWh (bruto). Tudi rekuperacija, tj. regeneracija energije, prispeva svoj del: Audi e-tron Sportback s svojima elektromotorjema energijo obnavlja pri več kot 90 % vseh zaviranj.

 

Navdušujoče preprosto

Audi e-tron Sportback zahvaljujoč številnim možnostim polnjenja zaznamuje neomejena uporabnost, primerna za vsakodnevne vožnje. Doma vam s polnilnim sistemom e-tron connect³ nudimo inovativno možnost polnjenja, na poti pa električno energijo napolnite na polnilni postaji s storitvijo e-tron Charging Service.

 

Prostor za ideje

Audi e-tron Sportback predstavlja kombinacijo športnosti, funkcionalnosti in uporabnosti za vsakodnevne vožnje. Notranjost vozila nudi veliko prostora in možnosti: prostornina prtljažnika znaša 615 l. Pri poklopljenih sedežih celo 1.655 l. Tudi osebe na zadnjih sedežih imajo veliko prostora za glavo in noge.

 

Prtljažnik

Zadaj

 

2 Podrobnejše informacije o sistemu Audi connect lahko najdete pri pooblaščenem trgovcu Audi.

3 Polnilni sistem Audi connect bo predvidoma na voljo od sredine leta 2020 naprej. Funkciji zaščite v primeru izpada električne energije in uporabe sončne energije morata biti povezani s kompatibilnim sistemom domačega energijskega upravljanja. Ta ni del ponudbe družbe AUDI AG in obsega opreme. Za zagotavljanje popolne kompatibilnosti sistemov družba AUDI AG sodeluje z dvema vodilnima ponudnikoma sistemov domačega energijskega upravljanja, družbama Hager Group in SMA Solar Technology.

4 Odvisno od razpoložljivosti za posamezno državo. Potrebna je predhodna registracija na spletni strani https://my.audi.com/. Za spletne pretočne vsebine je potrebna aktivna povezava z omrežjem WLAN med pametnim telefonom in sistemom Audi MMI.