Izberite želeno vrsto motorja:


Motor/elektrika

Vrsta motorja: elektromotor
Električni navor, Nm: 540
Vrsta baterije: litij-ionska
Kapaciteta baterije bruto, kWh: 71
Električna moč, kW: 230

Prenos moči

Vrsta pogona: štirikolesni pogon quattro
Vrsta menjalnika: samodejni

Podvozje/krmiljenje

Sprednja prema: petvodilna sprednja prema, cevasti stabilizator, zračno vzmetenje
Zadnja prema: petvodilna zadnja prema, cevasti stabilizator, zračno vzmetenje
Zavorni sistem: diagonalni dvokrožni zavorni sistem z ESC/ABS/EBV, ojačevalnik zavorne moči, hidravlična zavorna asistenca;
Krmiljenje: hitrostno prilagodljivo elektromehansko servokrmiljenje; obračalni krog pribl. 12,2 m

Mase/prostornine

Masa praznega vozila v kg*: 2445
Dovoljena skupna masa v kg: 3040
Dovoljena obremenitev strehe/vlečne kljuke v kg: 75/80
Dovoljena masa prikolice v kg brez zavor: 750
Dovoljena masa prikolice v kg, pri vzponu do 12 %: 1800
* Masa praznega vozila z voznikom (75 kg) in z 90 % polnim rezervoarjem za gorivo, izmerjena v skladu s trenutno veljavno različico direktive (ES) 1230/2012. Zaradi dodatne opreme se lahko povečata masa praznega vozila in količnik zračnega upora, s tem pa se ustrezno zmanjšata možna nosilnost oz. največja hitrost.

Vozne zmogljivosti/Vrednosti porabe in emisij po WLTP**

Največja hitrost v km/h: 190
Pospešek 0-100 km/h v s: 6,8
Vrsta goriva: električna energija
Poraba energije kombinirano, kWh/100 km: od 21,4
Emisija CO2 v g/km (kombinirana vožnja) # **: 0
* # CO2 kot toplogredni plin ter emisije iz prometa poslabšujejo kakovost zraka. Ogljikov dioksid (CO2) in emisije: ogljikov dioksid (CO2) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM10 in PM2,5 ter dušikovih oksidov. ** Navedene vrednosti porabe in emisij izpušnih plinov so bile izmerjene v skladu z merilnim postopkom WLTP. Več o tem si lahko preberete na spletni strani www.audi.si/modeli/wltp. Če so vrednosti emisij navedene v razponih, se ne navezujejo na eno samo vozilo in niso sestavni del ponudbe. Namenjene so zgolj primerjavi med različnimi tipi vozil. Dodatna in dopolnilna oprema (vgradni deli, oblika pnevmatik ipd.) lahko spremenita pomembne parametre vozila, kot so npr. masa, kotalni upor in aerodinamika, ter poleg vremenskih pogojev, prometa in individualnega načina vožnje vplivata na porabo goriva, porabo električne energije, emisije CO2 in vozne lastnosti vozila. Poraba goriva, poraba električne energije in emisije CO2 niso odvisne le od učinkovitega izkoristka, temveč nanje vplivajo tudi način vožnje in drugi dejavniki, ki niso tehnične narave. Dodatne informacije o uradnih podatkih glede porabe poriva in specifičnih emisijah CO2 za nova osebna vozila so na voljo v "Priročniku o varčnosti porabe goriva, emisijah CO2 in emisijah onesnaževal zunanjega zraka novih osebnih avtomobilov" , ki je brezplačno na voljo na vseh prodajnih mestih in spletni strani www.audi.si. Pridržujemo si pravico do sprememb in napak. *** Širina vozila brez zunanjih ogledal.

Mere

Dolžina, mm: 4901
Širina***, mm: 1935
Višina, mm: 1616
Medosna razdalja, mm: 2928