Za najboljšo izkušnjo uporabniške strani
Ta stran uporablja piškotke za najboljšo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo naše strani sprejemate uporabo naših piškotkov (nujno potrebni piškotki). Piškotki, za katere potrebujemo soglasje (analitični in funkcionalni piškotki ter piškotki za personalizirane vsebine) bodo nameščeni šele po njihovi aktivaciji. Če se strinjate z uporabo piškotkov, bodo naši partnerji (ponudniki piškotkov in izvajalci storitev na področju informatike) obdelovali identifikacijske podatke. Za to spletno stran in piškotke je odgovorna družba Porsche Slovenija d.o.o.. Nadaljnje informacije o uporabljenih piškotkih in njihovi deaktivaciji najdete v naših
Aktiviraj vse piškotke

Audi e-tron Cenik.

Odločite se na osnovi vseh potrebnih informacij: 

Prenesi cenik

Vse cene in opcijska oprema na enem mestu: cenik je za prenos na voljo v obliki PDF-datoteke.

MPC je maloprodajna cena z vključenim DMV (davek na motorna vozila) in DDV (davek na dodano vrednost) in EKO takso. Določene paketne kombinacije opreme ali akcije lahko povzročajo odstopanja pri izračunu končne cene.

Cene dodatne opreme veljajo le v primeru vgradnje v tovarni proizvajalca. Cena dodatne opreme je zgolj informativna in je odvisna od stopnje DMV-ja. Podrobne informacije o cenah dobite pri pooblaščenih trgovcih Audi. Pridržujemo si pravico do spremembe v izvedbah modelov, zgradbi, opremi, tehničnih podatkih in cenah.