Audi quattro Cup 2017

20.04.2017

Spoštovani,

obveščamo Vas, da bomo v mesecu juniju organizirali Audi quattro Cup 2017 kot dvodnevno prireditev, ki letos beleži 20. obletnico, v sodelovanju z Diners Golf igriščem Smlednik Ljubljana. Kvalifikacijski turnir Audi quattro bo v soboto 17. junija 2017, finale Audi quattro Cup 2017 bo v nedeljo 18. junija 2017.

Tekmovanje bo potekalo v skladu s Pravili Golfa 2017 in Amaterskega statusa, odobrenimi s strani R&A Rules Limited, pravili EGA Handicap Systema 2017, lokalnimi pravili, ki so v skladu s Pravili golfa in odobrenimi s strani tekmovalne komisije, ter tekmovalnimi pogoji Audi AG.

Način igre je Greensome Stableford. Ekipno, izmenoma z izbirnim začetnim udarcem, 18 lukenj. Ekipo sestavljata dva igralca-partnerja.

Na tekmovanju lahko nastopijo igralci, ki so aktivni člani klubov, članov Golf zveze Slovenije, državljani Slovenije starejši od 18 let. Najvišji dovoljeni igralni hendikep udeleženca: 36. Najvišji dovoljeni skupni igralni hendikep: 56. Največja dovoljena razlika med partnerjevima hendikepoma: 20.

Z natančnejšimi pravili igre se lahko seznanite na Diners Golf igrišču Smlednik Ljubljana, kjer boste tudi prejeli obrazec, s katerim se pisno prijavite na Audi quattro kvalifikacijski turnir (pisna prijava po elektronski pošti je obvezna). Pisne prijave sprejema Diners Golf igrišče Smlednik Ljubljana od 20. aprila 2017 dalje.

Termin Audi quattro kvalifikacijskega turnirja je v soboto 17. junija 2017 na Diners Golf igrišču Smlednik Ljubljana.

Najboljših 36 ekip s kvalifikacijskega turnirja v kategoriji bruto si bo pridobilo pravico do nastopa na nacionalnem finalnem turnirju, ki bo naslednji dan potekal na Diners Golf igrišču Smlednik Ljubljana. 

Nagrade so izredno privlačne. Zmagovalna ekipa nacionalnega finalnega turnirja se bo udeležila mednarodnega finalnega tekmovanja za Audi quattro Cup 2017, ki bo v Quivira Golf Clubu v Cabo San Luca v Mehiki od 01. decembra do 05. decembra 2017.

Vabimo Vas, da se pisno prijavite na kvalifikacijski turnir. Število udeležencev je omejeno.

Prisrčen pozdrav!

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj