Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Audi obnovil partnerstvo s FIS Svetovnim pokalom v smučanju

03.11.2017
  • Pogodba o imenu Audi v naslovu pokala podaljšala do leta 2022

Skupaj v naslednje desetletje: Audi je do leta 2022 podaljšal pogodbo, po kateri je njegovo ime vključeno v poimenovanje pokala: Audi FIS Svetovni pokal v smučanju. Znamka s tem potrjuje svojo vlogo pomembnega mednarodnega partnerja v zimskih športih. 16. skupna sezona se je pričela 28./29.10. v Söldnu (Avstrija).

 

Na srečanju z mednarodnimi mediji, ki so se ga udeležili športniki in trenerji iz 15 partnerskih državnih ekip, je Audi dan pred prvo tekmo v Söldnu neuradno oznanil začetek nove sezone svetovnega pokala. Glava tema pogovorov: dogovor znamke s FIS (Mednarodna smučarska zveza) o podaljšanju pogodbe o vključitvi imena Audi v naslov pokala - Audi FIS Svetovni pokal v smučanju - do vključno sezone 2021/2022.

"Veseli nas, da lahko pred uvodno tekmo te olimpijske sezone oznanimo podaljšanje dolgega in uspešnega partnerstva," je dejal Thomas Glas, vodja športnega marketinga v družbi AUDI AG. "S tem Audi je in ostaja tudi v prihodnjih letih eden najpomembnejših partnerjev mednarodnega smučanja. To, da svetovni pokal nosi ime po naši znamki, je zagotovo eden od vrhuncev naših široko zastavljenih aktivnosti."

Smučarji bodo so v Söldnu štartali v novo sezono, katere vrhunec bodo olimpijske igre v Južni Koreji v mesecu februarju. Začetna točka tekme na ledeniku Rettenbach je bila Audijeva štartna hišica - značilni simbol uspešnega partnerstva, ki se je začelo pred 15 leti v sezoni 2002/2003.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj