Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj

Zimski kompleti koles za vsak slog

25.10.2018

Bodite korak pred zimo in že danes pripravite vaše vozilo na zimske razmere. Zimski kompleti koles za vsak slog.

Zimski čas prinaša nestanovitno vreme in nepredvidljive razmere na cestah. Priprava vozila na zimo je zato odločilnega pomena, da boste varni na cesti, pa naj bo megla, dež ali sneg.

Pri izbiri zimskih pnevmatik in kompletov koles upoštevajte vaše vozne lastnosti in model vašega vozila. Z izbranimi pnevmatikami po vaši meri boste namreč poskrbeli za boljšo vodljivost vašega vozil vozila na mrzli, mokri in poledeneli cesti ter tako zagotovili varnejšo potovanje za vas in vaše sopotnike.

S strokovnimi nasveti so vam na voljo servisni svetovalci svetovalce vozil Audi, ki vam bodo z veseljem pomagali izbrati najprimernejše zimske pnevmatike in komplet zimskih koles za vaše vozilo in vaš način vožnje.

Prednosti zimskih kompletov koles

  • Pripravljeni za takojšnjo menjavo.

  • Nižji stroški menjave (prihranek pri premontaži).

  • Originalna kakovost.

  • Ugodne cene.

  • Uporaba serijskih vijakov.

  • Možna uporaba snežnih verig.

  • Možnost hrambe pri partnerju

  • Financiranje z vašo plačilno kartice zvestobe Audi Card*.

Dodatne informacije o zimskih pnevmatikah in kompletih koles prejmete na pooblaščenih servisih vozil Audi. Strokovno usposobljeni servisni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati najprimernejše zimske pnevmatike in komplet zimskih koles po vaši meri.

*Več o ugodnostih, o pogojih poslovanje in obročnemu odplačevanju si preberite na spletni strani www.porsche-group-card.si.

Iskanje servisnih partnerjev

Kontaktirajte svojega pooblaščenega partnerja Audi, da se dogovorite za termin v servisni delavnici, ob tem pa lahko prejmete še individualno ponudbo servisnih storitev ter originalnih delov in dopolnilne opreme Audi.

Za pravilno delovanje in preprostejšo uporabo te strani uporabljamo piškotke.
Sprejmi in nadaljuj