RS 6 Avant performance

 
 
Audi RS 6 Avant performance seitlich

Poudarjena zmogljivost

Občutite in prisluhnite izboljšanemu doživetju vožnje. Z najmočnejšim motorjem RS 6 v novem modelu Audi RS 6 Avant performance. Zmogljivost je način razmišljanja.

 

Podatki za Audi RS 6 Avant performance

Moč

463

kW (630 KM)1

Pospešek (0–100 km/h)

3,4

s

Največji navor

850

Nm

Navdušujoča zmogljivost

Audi RS 6 Avant performance v vaš vsakdan prinaša osupljivo dinamiko. Opcijsko športno podvozje RS plus³ s sistemom Dynamic Ride Control (DRC) in opcijskidinamični paket RS plus³ s povečanjem največje hitrosti na 305 km/h poskrbita za nadzorovan užitek v vožnji.

RS brez primere

Visokozmogljivo izvedbo performance modela Audi RS 6 Avant vidno poudarja opcijski optični paket iz matiranega karbona³ z ustreznima zunanjima vzvratnima ogledaloma in novimi opcijskimi22-palčnimi platišči iz lahke kovine³.

Osredotočen na popolno športnost

Notranji design poudarja napredni videz modela Audi RS 6 Avant performance. Naj vas navdušijo posebnosti designa, ki so značilne samo za modele RS performance.

Nezamenljiv. Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi RS 6 Avant performance v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijsko opremo Audi exclusive8. Z barvnimi izvezenimi napisi na sedežih in predpražnikih RS8, barvnim usnjem8 in individualnimi barvami laka8iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Audi RS 7 Sportback performance

Več informacij o modelu Audi RS 7 Sportback performance.

Poraba goriva, kombinirana vožnja2: od 12,2 l/100 km; emisije CO2, kombinirana vožnja2: od 276 g/km.