Vstopite v svet storitev myAudi

myAud: digitalno doživetje, ki ga nudi vaše vozilo

myAudi vas še dodatno poveže z vašim vozilom: omogoča vam dostop do številnih uporabnih digitalnih funkcij in storitev, ki vam olajšajo vaš vsakdan. V aplikaciji ali na spletnem portalu imate stalen dostop in popoln pregled nad vsemi pomembnimi podatki o vozilu.

Enkratna prijava, stalna povezava

Račun myAudi ustvarite preprosto in brezplačno. Ko ste enkrat prijavljeni, vam myAudi nudi številne prednosti.

  • Dodajte enega ali več vozil in jih upravljajte digitalno
  • Določite svojega pooblaščenega partnerja Audi
  • Shranite svoje želeno vozilo iz konfiguratorja

Preprosta uporaba storitev myAudi

Ustvarjanje računa

1

Prijava z e-naslovom in določanje gesla

Potrditev e-naslova

2

Potrditev e-naslova in zaključek prijav

Začetek

3

Odkrivanje prednosti storitev myAudi in dodajanje vozila

 

Sanje. Konfiguracija. Shranjevanje.

S pomočjo konfiguratorja ustvarite Audi, ki je povsem prilagojen vašim potrebam. V sistemu myAudi lahko povsem enostavno shranite eno ali več konfiguracij vozil. Do njih lahko kadar koli dostopate in jih spreminjate, preden se odločite za nakup.

Še več doživetij – s storitvami Audi connect

Audi connect (opcija) vas poveže z vašim vozilom in poskrbi za še prijetnejši vsakdan. S sistemom Audi connect lahko v aplikaciji myAudi uporabljate še več praktičnih storitev in funkcij, jih enostavno upravljate in personalizirate.

 

Prepustite se vodenju

Svojo pot preprosto načrtujte v aplikaciji myAudi. Ob zagonu vozila se vodenje do cilja brezžično prenese v navigacijo vozila (v kolikor vozilo razpolaga z navigacijo), vi pa enostavno prispete na cilj. Po želji vas aplikacija myAudi s pomočjo načrtovane poti vodi neposredno do lokacije vašega vozila.

Električna mobilnost

Sistem myAudi predstavlja vmesnik za številne uporabne storitve električne mobilnosti. V aplikaciji imate stalen pregled nad stanjem napolnjenosti baterije in dosegom vašega vozila Audi e-tron. Poleg tega lahko v njej načrtujete tudi svoje naslednje polnjenje.

Prilagodljiv kot življenje

Vaše zahteve glede vozila se sčasoma lahko spremenijo – s funkcijami na zahtevo to ni več problem. V sistemu myAudi lahko preprosto naknadno zakupite želeno opremo. Svoj Audi lahko tako hitro prilagodite vsem življenjskim situacijam.

Celovit pregled

S storitvijo "Spremna literatura" lahko na portalu myAudi preprosto prikličete za branje Navodila za uporabo vašega vozila Audi. Tako so vam vedno na voljo vse pomembne in koristne informacije o vašem vozilu.

Razpoložljivost nekaterih funkcij in storitev je odvisna od tržišča in se lahko spreminja glede na izbrano državo/regijo. Izberite želeno državo/regijo za prijavo in jezik.

Razpoložljivost storitev se lahko spreminja glede na državo, model in opremo vašega vozila Audi. Za uporabo nekaterih storitev je predpogoj Audi connect (opcija).