Stranski prikaz sprednjega dela vozila Audi Q5 Sportback

Nova definicija športnega terenskega vozila

Audi Q5 Sportback združuje veliko moč športnega terenskega vozila in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah.

Vsaka vožnja posreduje jasno sporočilo

Design modela Audi Q5 Sportback prepriča z dinamičnim in suverenim videzom. Za dodatne športne poudarke poskrbi opcijska linija opreme S line (3).

Zadnji OLED-luči z značilno grafično podobo

Opcijski OLED-luči3 modela Audi Q5 Sportback sta razdeljeni na majhne, posamično krmiljene segmente s tridimenzionalno razporeditvijo, ki zahvaljujoč impresivni upodobitvi omogoča nove načine osvetlitve. Že ob nakupu vozila lahko za doplačilo izbirate med tremi različnimi grafičnimi podobami zadnjih luči3. Poleg tega se značaj grafične podobe med vožnjo avtomatsko prilagaja voznemu načinu. Opcijski zadnji luči z inovativno OLED-tehnologijo3 sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja2: ko vozilo miruje in se drugo vozilo ali drugi udeleženci v prometu od zadaj približajo na manj kot 2 metra, vsi OLED-segmenti avtomatsko aktivirajo večjo površino. Animacija prikazuje dinamično osvetlitev pri 1. izvedbi zadnjih luči.

 

Grafična podoba zadnjih luči 1

Grafična podoba zadnjih luči 2

Grafična podoba zadnjih luči 3

Razburljiva vozna dinamika

Audi Q5 Sportback navdušuje s spontanimi, dinamičnimi pospeški in agilnim krmiljenjem. Opcijsko je opremljen s pogonom quattro3 s tehnologijo ultra pri 4 -valjnih motorjih, ki stalno nadzoruje vozno situacijo in pogonski moment po potrebi porazdeljuje na kolesa. To omogoča natančne vozne lastnosti in športno krmiljenje s poudarjenim prenosom na zadnjo premo. Za vožnjo, povsem prilagojeno vašim potrebam, vam Audi drive select ponuja različne načine, s katerimi lahko nastavite želene karakteristike vozila. Več dinamike, več udobja ali povsem individualno.

Notranjost: praktična in funkcionalna

Audi Q5 Sportback odlikuje kombinacija prostornosti, zmogljivosti in funkcionalnosti. Zvišan položaj sedenja zagotavlja dober pregled nad dogajanjem v cestnem prometu. Vodoraven potek linij poudarja občutek širine in udobja. Čez celotno armaturno ploščo poteka tridimenzionalno oblikovan dekorativni element.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q5 Sportback v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opremo Audi exclusive4. Z izbrano opcijsko opremo, kot so dekorativni elementi4, barvno usnje4 in individualna barva laka4 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

Originalna dopolnilna oprema Audi

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi5 nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi Q5 Sportback. Na primer s paketom Style Offroad5, stopničkami5 ali različnimi platišči5.

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri opreme. Številne funkcije je mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi6 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron.

 

Audi Q5

Več informacij o modelu Audi Q5.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,6 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 147 g/km