S3 Sportback

 

Moč

245

kW (333 KM)11

Pospešek (0–100 km/h)

4,7

S

Največji navor

420

Nm

 
Dinamični prikaz sprednjega dela vozila Audi S3 Sportback

Športni avto za vsak dan. A ne vsakdanji.

Novi Audi S3 Sportback: navdušujoča vozna dinamika in primernost za vsakodnevne vožnje, združeni v enem vozilu. Njegov športni značaj se na zunaj in znotraj odraža v detajlih, ki so značilni za S-modele.

Vozna dinamika, ki navduši.

Novi Audi S3 Sportback poskrbi za čisti užitek v vožnji. Zmogljiv motor, serijski pogon quattro in druge tehnične posebnosti ga spreminjajo v pravega športnika.

Športen iz vseh zornih kotov.

Vi odločate, katera barva laka bo poudarila videz vašega novega vozila Audi S3 Sportback – na primer opcijska daytonsko siva polarno matirana barva8,9 iz programa Audi exclusive9.

Prostor za več.

Uporaben za vsakodnevna opravila in prilagodljiv v prostem času. Opcijsko naslonjalo zadnjih sedežev4 je deljivo v razmerju 40 : 20 : 40, s čimer novi Audi S3 Sportback spreminja v izjemno prilagodljivega sopotnika. Pri popolnoma podrtih sedežih se prostornina prtljažnika s 325 l poveča na kar 1.145 l.

Intenzivno doživetje zvoka.

Vaš novi Audi S3 Sportback je po želji mogoče opremiti z opcijskim vrhunskim zvočnim sistemom SONOS s 3D-zvokom4. 15 visokozmogljivih zvočnikov, vključno z globokotonskim zvočnikom, zagotavlja nepozabno glasbeno doživetje. Odlično predvajanje visokih in nizkih tonov, skupaj s polnimi globokimi toni, je mogoče doživeti v polnem obsegu.

 

Doživetje digitalizacije.

Z opcijsko MMI navigacijo plus z MMI touch4 lahko uživate v navigaciji, komunikaciji, informacijah in številnih funkcijah sistema Infotainment. Poleg tega ponuja tudi izbor določenih storitev Audi connect3,4, ki omogočajo vstop v digitalni svet mobilnosti.

Opcijski program Audi exclusive.

Spremenite svoj novi Audi S3 Sportback v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami. Izbirajte med številnimi opcijskimi individualnimi barvami laka9, kot je na primer puščično siva biserna barva9– ali pa se odločite za poseben matiran videz vozila, ki ga ponuja daytonsko siva polarno matirana barva8,9.

 
 

Audi S3 limuzina.

Več informacij o modelu S3 limuzina.

Poraba goriva, kombinirana1: od 8,1 l/100km; emisije CO2 kombinirana vožnja1: od 185 g/km

Audi A3 Sportback.

Več informacij o modelu A3 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana1: od 4,8 l/100km; emisije CO2 kombinirana vožnja1: od 119 g/km