Audi A6 Avant von schräg vorne

Odločno vsestranski

Se odpravljate na poslovni sestanek ali na izlet ob koncu tedna? Z modelom Audi A6 Avant boste vedno naredili pravi vtis – zahvaljujoč opcijski liniji opreme S line (2) z novimi oblikovalskimi elementi na sprednjem in zadnjem delu vozila.

Dinamične linije

Zgodaj padajoča strešna linija in položna D-stebrička ustvarjajo suvereno silhueto vozila Audi A6 Avant. V prikazu zadnjega dela navdušujeta športni usmernik zraka nad zadnjim steklom in nov difuzor matirane temne kromove barve z okrasnimi letvami platinasto sive barve.

Dokaz veličine

Izboljšana zasnova prostornosti vozila Audi A6 Avant z običajno prostornim prtljažnikom nudi vsem osebam več prostora za noge, glavo in ramena. Naslonjalo zadnjih sedežev z odprtino za prevoz daljših predmetov je deljivo v razmerju 40 : 20 : 40. S prostornino prtljažnika do 1.680 l so vaše možnosti neomejene.

Elegantna in intuitivna

Zmanjšanje števila elementov v notranjosti modela Audi A6 Avant predstavlja najpomembnejšo estetsko značilnost vozila. Skoraj brez stikal, malo tipk – zaslona sistema MMI touch response sta integrirana v celoti.

Tehnologija blagega hibrida

Vsi motorji modela Audi A6 Avant so opremljeni s tehnologijo blagega hibrida znamke Audi, ki s pomočjo regeneracije energije prispeva k zmanjšanju porabe pri vsakodnevnih vožnjah. Jermenski zagonski alternator pri tem sodeluje z litij-ionsko baterijo in tako ustvarja dodatno energijo, kar zagotavlja boljše pospeševanje, večjo učinkovitost in višjo stopnjo udobja med vožnjo.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi A6 Avant v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive6. Z izbrano opcijsko opremo, kot so dekorativni elementi6, barvno usnje6 in individualna barva laka6 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Audi A6 limuzina

Več informacij o modelu Audi A6 limuzini.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,3 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 138 g/km