Stranski prikaz zadnjega dela vozila Audi Q5

Več kot SUV

Audi Q5 združuje športnost in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah.

Design, zaradi katerega se vam naježi koža

Oblikovalska govorica vozila Audi Q5 očara s športnimi elementi in suverenim videzom. Strukturno oblikovan sprednji del vozila z visokimi odprtinami za dovod zraka in nizkim, širokim enodelnim okvirom mreže hladilnika z navpičnimi rebri priča o izraziti samozavesti. Zaključka izpušne cevi trapezne oblike, difuzor s prečno letvijo in kromirana letev pod lučmi, ki se razteza čez celotno širino vozila, harmonično zaokrožajo njegov dinamični design.

Novi načini osvetlitve

Delitev OLED-luči3 na majhne, posamično krmiljene segmente s tridimenzionalno razporeditvijo zahvaljujoč impresivni upodobitvi omogoča nove načine osvetlitve. Ob nakupu so za personalizacijo vozila na voljo tri različne opcijske grafične podobe zadnjih luči3. Značaj grafične podobe zadnjih luči se med uporabo avtomatsko prilagaja glede na vozni način. Opcijski digitalni zadnji OLED-luči3 sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja2: ko vozilo miruje in se drugo vozilo ali drugi udeleženci v prometu od zadaj približajo na manj kot2 metra, vsi OLED-segmenti avtomatsko aktivirajo večjo vidno površino.

 

Grafična podoba zadnjih luči 1

Grafična podoba zadnjih luči 2

Grafična podoba zadnjih luči 3

Razburljiva vozna dinamika

Audi Q5 navdušuje s spontanimi, dinamičnimi pospeški in agilnim krmiljenjem. Opcijsko je opremljen s popolnoma prilagodljivim pogonom quattro3, ki pogonsko moč po potrebi porazdeljuje na posamezna kolesa. Audi drive select poleg tega omogoča tudi nastavitev želene karakteristike vozila v različnih razpoložljivih načinih.

Veliko prostora za individualnost

Ponudba sedežev sega vse do opcijske masažne funkcije3. Za poudarek v temi poskrbi opcijski paket notranje ambientne osvetlitve plus3, ki je pri opcijskem paketu opreme Interieur design selection3 že vključen. Povezan s svetom – v vozilu Audi Q5, seveda. S pomočjo spletnih interesnih točk lahko na primer neposredno v opcijski MMI navigaciji plus3 z MMI touch prikažete bencinske servise ali parkirne hiše v bližini.

Originalna dopolnilna oprema Audi

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi6 nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi Q5. Na primer s paketom Style Offroad6, stopničkami6, različnimi platišči6 ali kovčkom za smuči in prtljago6.

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatne opreme. Številne funkcije je mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi4 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

 

Audi Q5 Sportback

Več informacij o modelu Audi Q5 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,6 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 148 g/km