Dopolnilna oprema Audi za pse

Varen prevoz štirinožnega prijatelja

Želite na naslednje potovanje odpeljati tudi svojega psa? Originalna dopolnilna oprema Audi za pse je kot nalašč za sproščeno vožnjo s hišnim ljubljenčkom. Oprsnice, zaščitno pregrinjalo za zadnji sedež, zaščita za odbijač in ločevalna pregrada bodo med vožnjo varno zaščitili vašega psa in vozilo ohranili čisto ter brez praske.

Prijetna vožnja za vse potnike

Pred daljšo vožnjo ne pozabite pripraviti potovalnega paketa za svojega psa. Shranite potovalne dokumente, zdravila, hrano, posodo za vodo, čistila, vrečke za iztrebke in najljubšo igračo. Da pa se bo v vašem vozilu zares počutil kot doma, vzemite s seboj tudi njegovo odejo ali pasjo posteljo.

Zložljiva obloga za prtljažni prostor Audi

Zaščitite prag prtljažnika in odbijač pred praskami. Zložljiva obloga se enostavno pritrdi na prtljažnik ali transportno kletko za psa.

Originalna ločevalna pregrada Audi

Ločevalna pregrada z vzdolžnimi in prečnimi palicami loči prtljažnik od notranjosti vozila za varen transport živali ali predmetov. Vzdolžne palice je možno poljubno nastaviti za individualno prilagoditev pregrade.

Originalna oprsnica Audi

Naj bo vožnja za vašega štirinožnega prijatelja ne le zabavna dogodivščina, temveč tudi varna. Oprsnica z varnostnim pasom zagotavlja, da bo vaš pes v primeru nenadnega zaviranja ali v ostrih ovinkih ostal varno na svojem mestu. Izdelana iz trpežnega materiala in nerjavnega jekla, z dodatnimi odsevnimi trakovi in mehko oblogo ustreza zakonskim zahtevam po DIN-75410-2 in ECE R-17. Ko je čas za sprehod, enostavno odpnete varnostni pas in pripnete povodec.

Originalno zaščitno pregrinjalo Audi

Hitra in enostavna pritrditev z večsmernim sistemom odpiranja zadrge omogoča, da pes enostavno vstopi in izstopi skozi zadnja vrata, pri tem pa ne umaže zadnjega dela vozila. Trpežna prešita površina z zaščitnimi stranicami odbija vodo in ohranja sedeže čiste ter suhe.