Originalni strešni nosilec Audi

Udobje v vožnji je pomembno tako za voznika kot za sopotnike. Ključ do brezskrbnega in udobnega potovanja je med drugim tudi učinkovito spravljena prtljaga, ki vam ne sme kratiti manevrskega prostora. Z originalnimi transportnimi sistemi Audi boste povečali varen prostor za dodatne kovčke in športno opremo v vseh letnih časih vašega potovanja.

Pregled strešnih nosilcev za smuči in snežne deske Audi:

 

Osnovni nosilci/strešne prečke Audi

Aerodinamično oblikovan strešni nosilec služi kot podloga za pritrditev nosilcev za smuči, nosilcev za kolesa ali strešnega kovčka za prtljago. Za različne montažne dele na strehi. Z vtisnjenim logotipom Audi. Profil iz eloksiranega aluminija. Pritrjen z zaščito proti kraji. Na primer za vozilo Audi A4 Avant od modelskega leta 2016.

Stresni nosilec za smuči/snežno deske Audi

Enostavna in hitra namestitev na opcijsko dobavljiv osnovni strešni. Za varen prevoz do 4 parov smuči ali do 2 snežnih desk. Izdelana iz eloksiranega aluminijastega profila s plastičnimi in gumijastimi deli. TÜV-GS testiran.

Torba za smuči Audi

Visokokakovostna torba za smuči v modernem dizajnu nudi prostor za štiri pare smuči ali tri snežne deske. Torba se enostavno pritdi z integriranimi trakovi na ušesa za pripenjanje v prtljažniku. odoodporen notranji material zanesljivo ščiti notranjost vozila pred umazanijo. Praktičen valjčni sistem in različni nosilni ročaji olajšajo transport zunaj vozila.

Morda vas bo zanimalo:

 
Mechatroniker bei Radwechsel mit Schlagschrauber

Pnevmatike in platišča

Vse informacije o pnevmatikah in platiščih na enem mestu.

Transportni sistemi

Odkrijte svet transportnih sistemov Audi.

Oprema za prevoz psov

S kakovostno dopolnilno opremo Audi za prevoz pse bo vaš zvesti štirinožec vedno potoval udobno in v stilu.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.