RS 6 Avant

 
 
Audi RS 6 Avant seitlich

Nagrada za uspeh: nasprotni veter

Ni pomembno, ali se odpravljate na poslovni sestanek ali družinski izlet: Audi RS 6 Avant. Zmogljivost je način razmišljanja.

 

Audi RS 6 Avant v številkah

Moč

441

kW (600 KM)2

Pospešek (0–100 km/h)

3,6

s

Največji navor

800

Nm

Vsestransko športno vozilo

Visoko zmogljiv športni avtomobil zagotavlja brezkompromisen design in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Serijsko športno podvozje RS z zračnim vzmetenjem adaptive air suspension je zasnovano tako za udobno vožnjo na daljše razdalje kot tudi za maksimalno zmogljivost.

Mogočen videz: zunanji design

Audi RS 6 Avant odlikujejo številni elementi, ki so značilni za RS-modele. Zadek z odbijačem RS, integriranim difuzorjem RS in dinamičnim usmernikom zraka nad zadnjim steklom posreduje jasno sporočilo. Širša karoserija ter razširjeni koloteki spredaj in zadaj, enodelna mreža hladilnika brez okvirja, odbijač RS in veliki stranski odprtini za dovod zraka pogled takoj preusmerijo na mogočen RS-design.

Napreden značaj: design notranjosti

Športna sprednja sedeža plus, ki sta opcijskona voljo s kakovostnim rombastim ali perforiranim satastim prešivom3 in prezračevanjem sedežev3, vam omogočata trdno oporo. Zaslona sistema MMI touch response sta integrirana v celoti. Serijski dekorativni elementi iz aluminija Race antracitne barve in dva opcijska design paketa RS rdeče3 ali sive3 barve mogočnemu designu zagotavljajo še več športnosti.

Veliko prostora

Prostornina prtljažnika pri podrtih zadnjih sedežih znaša 1.680 l, kar zagotavlja dovolj prostora za nekaj posebnega, tudi v vsakodnevnem življenju. Opcijsko odklepanje prtljažnika3 omogoča, da pokrov odprete z gibom noge in naložite prtljago.

Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi RS 6 Avant v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opremo Audi exclusive7. Z izbranimi dekorativnimi elementi7, barvnim usnjem7 in individualno barvo laka7 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Funkcije na zahtevo:

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatne opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi4,5 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron6.

Audi RS 7 Sportback

Več informacij o modelu Audi RS 7 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 12,1 l/100 km; emisije CO2, kombinirana vožnja1: od 274 g/km