Več dosega. Več učinkovitosti. Več čustev.

Povsem električni Audi Q4 e-tron z več serijske opreme, večjo polnilno zmogljivostjo in možnostjo dodatne zvočne identitete.

Audi Q4 e-tron

od 48.990 EUR

z Audi bonom*

*Cena z upoštevanim Audi bonom je znižana v vrednosti 2.000 EUR z DDV, do katere je kupec vozila upravičen v primeru sklenitve pogodbe o finančnem leasingu z družbo Porsche Leasing SLO d.o.o. in hkratne sklenitve kasko ter obveznega zavarovanja vozila preko zavarovalnega zastopnika družbe Porsche Zavarovalno Zastopništvo d.o.o. (zastopa zavarovalnice: Porsche Versicherungs AG, podružnica v Sloveniji, Zavarovalnica Sava d.d., Zavarovalnica Triglav d.d., Zavarovalnica Generali d.d.), pod pogoji akcije AUBON_01_2023/AUBON_FIX_01_2023.

Subvencija

Poleg omenjenih ugodnosti, boste po nakupu lahko uveljavljali tudi subvencijo pri Eko Skladu, ki trenutno znaša 4.500 evrov in je namenjena fizičnim osebam za nakup novega električnega avtomobila. Več podrobnosti lahko izveste tukaj.

Nov pogonski sistem z večjo učinkovitostjo in več moči

Novo optimizirana baterija zagotavlja 77 kWh neto energije, kar omogoča polnjenje od 10 do 80 odstotkov v samo 28 minutah. Quattro modeli zdaj dosežejo največjo DC polnilno moč 175 kW, medtem ko modeli z zadnjim pogonom dosegajo največ 135 kW. To vam omogoča več časa za raziskovanje in uživanje v vožnji.

Več dosega za vse vaše pustolovščine

Vsi modeli Q4 e-tron so opremljeni z novim, učinkovitejšim električnim motorjem, ki povečuje doseg in moč. Zdaj lahko Audi Q4 Sportback 45 e-tron doseže do 562 km dosega po standardu WLTP, kar vam daje več svobode na poti.

Izboljšan odziv krmiljenja: vzmetenje z Audijevim DNK

Nova nastavitev vzmetenja, ki temelji na Audijevi DNK, nudi še več udobja, zabavo pri vožnji in stabilnost. Športno vzmetenje zniža karoserijo za 15 mm, zagotavlja bolj uravnoteženo vožnjo in športnejši odziv. Pripravite se na občutno prijetnejši občutek na cesti s popolnim nadzorom v vseh ovinkih.

Nova funkcija: pomoč pri menjavi pasov

Audi Q4 e-tron ponuja novo funkcijo - pomoč pri menjavi pasov na avtocesti s prilagodljivim tempomatom pri hitrostih nad 90 km/h. Sistem vam z uporabo belih puščic na armaturni plošči in razširjenim prikazom v realnem času jasno pokaže, kdaj in kako varno zamenjati pas, da se boste med vožnjo na avtocesti počutili še varneje.

Izboljšana serijska oprema

V serijsko opremo so zdaj vključeni Audi MMI navigacija plus, Audi povezava za navigacijo in infotainment ter popolnoma digitalna 10,25-palčna instrumentna plošča Audi virtualni kokpit. Prav tako so ogrevani prednji sedeži postali standardna oprema. Impresivno izboljšana serijska oprema vam zagotavlja večjo povezljivost in udobje, ne glede na kraj in čas vašega potovanja.

Izdaja S line za še več športnosti

Audi širi svoj nabor opreme z novim modelom S line, ki prinaša športne poudarke s kontrastnimi zaključki, temnjenimi LED žarometi in posebnimi platišči, zaradi česar Q4 e-tron izstopa s še bolj športnim karakterjem.

Se sliši vznemirljivo? Dovolite, da vas navdušimo.

Nalagam ...

Prikazana vozila lahko v posameznih detajlih odstopajo od trenutne ponudbe za slovenski trg. Na slikah so prikazani nekateri elementi dodatne opreme, ki so na voljo za doplačilo. Vse cene so neobvezujoče priporočene cene, vključno z DDV in davkom na motorna vozila. Vse slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do napak v vsebini in do sprememb.

Ogljikov dioksid (CO₂) je najpomembnejši toplogredni plin, ki povzroča globalno segrevanje. Emisije onesnaževal zunanjega zraka iz prometa pomembno prispevajo k poslabšanju kakovosti zunanjega zraka. Prispevajo zlasti k čezmerno povišanim koncentracijam prizemnega ozona, delcev PM₁₀ in PM₂,₅ ter dušikovih oksidov. Podrobne okoljske informacije o novih osebnih avtomobilih najdete na seznamu o varčni porabi goriva in emisijah CO₂.