Audi Q2 stranski pogled od zadaj

Dinamični design, izjemen užitek v vožnji

Audi Q2 – urbani SUV prepriča z močnim designom, raznolikimi funkcijami sistema Infotainment in dinamično tehnologijo podvozja.

SUV s koti in robovi

Močan značaj, ki vzbuja pozornost – design sprednjega in zadnjega odbijača ter dinamično-ekscentričen potek linij dajeta modelu Audi Q2 energičen videz. Zahvaljujoč opcijskima linijama opreme advanced in S line, novemu designu platišč in barvam zunanjosti ima vsak Audi Q2 popolnoma individualen izgled.

Pripravljen na vzlet

Za izjemen užitek v vožnji z vozilom Audi Q2 poskrbijo močan pogon in inovativne tehnologije.

Notranjost

Notranjost vozila z opcijskim paketom Interieur S line in športnimi sedeži z oblazinjenjem iz finega napa usnja črne barve (2) prepriča z dosledno osredotočenostjo na športnost.

Praktičen in prostoren

Prostornina prtljažnika pri podrtem naslonjalu zadnjih sedežev znaša do 1.050 l. Za še enostavnejše natovarjanje in raztovarjanje prtljage poskrbijo opcijski shranjevalni in prtljažni paket2 ter opcijska vrata prtljažnika2 z električnim odpiranjem in zapiranjem.

Audi exclusive

Individualno vozilo, ki ustreza vaši osebnosti. Ponudba opcijske opreme Audi exclusive5 vključuje raznolike možnosti individualizacije modela Audi Q2, npr. individualno barvo laka Audi exclusive5, kot je merlinovo vijolična biserna barva5.

Audi SQ2

Več informacij o modelu Audi SQ2.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 8,4 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 190 g/km.