SQ2

 
 
Audi SQ2 seitliche Frontansicht

Kompaktni športnik za individualiste

Kompaktni SUV združuje veliko užitka v vožnji, športni design, napredne funkcije sistema Infotainment in inteligentne opcijske asistenčne sisteme²𝄒³.

 

Audi SQ2 v številkah

Moč

221

kW (300 KM)5

Pospešek (0–100 km/h)

4,9

s

Največji navor

400

Nm

Užitek v vožnji: dinamičen in močan

V modelu Audi SQ2 je poleg zmogljivega TFSI5-motorja za dinamičen užitek v vožnji na voljo tudi popolnoma prilagodljivi pogon quattro, ki pogonsko moč po potrebi porazdeljuje na posamezna kolesa.

Športen design zunanjosti: markanten in ekscentričen

Dinamiko in športnost modela Audi SQ2 učinkovito dopolnjujejo opcijskikromirani športni zaključki izpušne cevi3 črne barve s 4-cevnim designom, značilnim za S-modele, in opcijskimarkanten zadek vozila z usmernikom zraka S nad zadnjim steklom3.

Športen design notranjosti: napreden in karizmatičen

Audi SQ2 tudi v notranjosti prepriča z dosledno osredotočenostjo na športnost vozila. Športni sedeži vam zahvaljujoč poudarjenim stranicam zagotavljajo optimalen položaj sedenja. Opcijski paket notranje opreme S line3 z opcijskim oblazinjenjem iz finega napa usnja z rombastim prešivom3 in črnim sredinskim delom sedežev poudarja eleganten videz vozila.

Opcije Audi exclusive

Individualno vozilo, ki ustreza vaši osebnosti:opcijska oprema Audi exclusive4 vam nudi številne možnosti individualizacije vašega vozila Audi SQ2. Zlata barva sončnega zahoda, rdeča barva vina, zelena barva smaragdnega prstana – vse te barve lahko postanejo barve laka4 vašega vozila Audi, enako kot prikazana koralno oranžna kovinska barva4.

 

Audi Q2

Več informacij o modelu Audi Q2.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 4,7l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 124g/km.