Prikaz zadnjega dela vozila Audi Q3 Sportback

Ekstrovertiran SUV-coupe

Audi Q3 Sportback estetiko in čustvenost coupeja združuje z močjo in funkcionalnostjo športnega terenskega vozila.

Napredni design

Na sprednjem delu modela Audi Q3 Sportback prevladujejo velik enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike in stranski odprtini za dovod zraka. V prikazu stranskega dela jasno izstopa coupejevska silhueta. Za zadnji del so značilni tekoče padajoča strešna linija, nizko zadnje steklo in ostro zasnovani zadnji luči. Zunanjost vozila lahko povsem prilagodite individualnim željam. Če se odločite za opcijsko linijo opreme S line (10), bo vaš Audi Q3 Sportback med drugim opremljen z odbijačema kontrastne barve, platišči iz lahke kovine s 5-krakim V-designom za S-modele in osvetljenima vstopnima letvama spredaj z aluminijastimi vstavki in napisom S.

Užitek v vožnji – serijsko

Audi Q3 Sportback je opremljen z nekaterimi tehnologijami, ki povečajo dinamičnost vozila na cesti.

Prilagodljiv in funkcionalen

Na zadnji sedežni klopi plus je dovolj prostora za tri osebe. Klop je mogoče vzdolžno pomakniti za 130 mm, naklon tridelnega naslonjala pa je nastavljiv v sedmih stopnjah. Prostornina prtljažnika znaša od 530 l (2) do 1.400 l (2). Opcijsko električno odpiranje in zapiranje vrat prtljažnika (10) omogoča preprosto odpiranje z gibom noge.

Soustvarjajte

Izbirajte med različnimi opcijskimi paketi notranje opreme, kot je na primer opcijski paket Interieur design selection10. Vključuje športna sprednja sedeža, paket notranje ambientne osvetlitve plus in dekorativne elemente iz temnega aluminija Dimension.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q3 Sportback v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive8. Z izbrano opcijsko opremo, kot so dekorativni elementi8, barvno usnje8 in individualna barva laka8 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

Audi Q3

Več informacij o modelu Audi Q3.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,5 l/100km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 143 g/km