Stranski prikaz modela Audi Q3

Vsestranski talent

Družinski SUV s številnimi talenti – druga generacija modela Audi Q3 izgleda samozavestno in ponuja bogato praktično dodatno opremo.

Tipični SUV

Na sprednjem delu vozila prevladuje velik enodelni okvir mreže hladilnika z navpičnimi prečkami. Žarometa preko ramenske linije z zadnjimi lučmi ustvarita celovito podobo vozila. Izbirate lahko med tremi opcijskimi linijami opreme – Basis, advanced in S line. Zunanje barve laka vključujejo deset opcijskih odtenkov, med drugim pulzno oranžno8 in progresivno rdečo kovinsko barvo8. Platišča so opcijako na voljo v velikosti od 17 pa vse do 20 palcev8.

Prostoren in prilagodljiv

Sedeže po želji nastavljajte električno8. Dolga medosna razdalja vam in vašim sopotnikom zagotavlja veliko prostora za glavo in kolena.

Mojster za vsako nalogo

Po želji je karakteristike vozila s pomočjo sistema za uravnavanje vozne dinamike Audi drive select8 mogoče spreminjati glede na vozno situacijo, stanje na cesti ali individualne potrebe. Izbirajte med šestimi profili – od udobnega in učinkovitega pa vse do športnega.

Digitalizacija v središču

Audi Q3 je serijsko opremljen z MMI radiem plus, ki vključuje 10,25-palčni digitalni kombinirani instrument. Uporabite različne vmesnike in priključke, da svoje prenosne naprave povežete z vozilom. Najvišja izvedba upravljalnega terminala, opcijska MMI navigacija plus z MMI touch8, na svojem visokoločljivostnem barvnem zaslonu prepozna celo vašo pisavo. Zahvaljujoč integriranim storitvam Audi connect4 lahko uživate v številnih digitalnih funkcijah.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q3 v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive5. Z izbranimi dekorativnimi elementi5, barvnim usnjem5 in individualno barvo laka5 iz bogate ponudbe barv5. Povsem po vaših željah.

Audi Q3 Sportback

Več informacij o modelu Audi Q3 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,5 l/100km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 144 g/km