Največja električna moč do

250

kW 1,2

Električni navor: 545 Nm zadaj, 134 Nm spredaj

Pospešek (0–100 km/h) do

5,4

s 2,3

Doseg (WLTP) do

545

km4

 

Ponovno odkritje zvoka

Za doplačilo je vaš Audi Q4 e-tron lahko opremljen z vrhunskim zvočnim sistemom Sonos8. Deset visokozmogljivih zvočnikov, vključno z osrednjim in globokotonskim zvočnikom, zagotavlja nepozabno glasbeno doživetje. Odlično predvajanje visokih in nizkih tonov, skupaj s polnimi globokimi toni, je mogoče doživeti v polnem obsegu.

Več prostora za več stvari

Audi Q4 e-tron kot pravi vsestranski in družinski avto nudi bogat izbor odlagalnih površin – s skupno prostornino 24,8 l, vklj. s sovoznikovim predalom. Prostornina prtljažnika modela Audi Q4 e-tron znaša 520 l. Pri podrtem naslonjalu zadnjih sedežev celo do 1.490 l. Položaj sedenja v drugi sedežni vrsti je poleg tega skoraj sedem centimetrov višji kot spredaj, a kljub temu še vedno zagotavlja veliko prostora za glavo in kolena.

Polnjenje doma in na poti

Zahvaljujoč celostni ponudbi opreme z inteligentnimi rešitvami za polnjenje doma in na poti vam pri vožnji na električni pogon ni treba sklepati nikakršnih kompromisov.

 
 

Polnjenje od 10 % do 80 % v pribl.

28

min.5

pri največji polnilni moči DC do 175 kW5

Kapaciteta baterije (neto)20 do

77

kWh2,6

Največja polnilna moč DC do

175

kW5

 

Osupljivo futurističen

Jasen design modela Audi Q4 e-tron daje prihodnosti električne mobilnosti značilno obliko. Pod visoko napetostjo: osredotočen sprednji in močan zadnji del vozila. Naelektren: poudarjena stranska silhueta in lebdeča strešna linija.

Dynamischer Fahrschuss Audi Q4 e-tron

Vse za še več dinamike

Zahvaljujoč opcijskemu sistemu Audi drive select⁸ je želene karakteristike vozila mogoče izbrati s petimi različnimi načini. Od učinkovitega do dinamičnega načina. Opcijsko progresivno krmiljenje⁸ omogoča variabilni prenos krmilne sile glede na kot zasuka volana in servopodporo, ki deluje glede na hitrost vožnje.

Q4 e-tron

Športni značaj

Z opcijsko izvedbo edition S line8,12 modela Audi Q4 e-tron doživite vožnjo na električni pogon v športnem slogu. Vozilo navdušuje s posebnimi oblikovalskimi poudarki na zunanjosti in v notranjosti.

Audi Q4 Sportback e-tron

Audi Q4 Sportback e-tron

Več informacij o modelu Audi Q4 SB e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja7) v kWh/100 km: od 16,2; emisije CO₂ (kombinirana vožnja7) v g/km: 0