Q6 SUV e-tron

 

Doseg do

620

km1

Doseg z naknadnim polnjenjem

255

km

v 10 min.2

Polnjenje od 10% do 80% v pribl.

21

Min.2

pri največji polnilni moči DC do 270 kW2

Prikaz notranjosti vozila Audi Q6 e-tron

Električen. In še veliko več

Audi Q6 e-tron⁵ električno mobilnost znamke Audi dviga na višjo raven. Prestižni SUV navdušuje z odlično električno zmogljivostjo, naprednim designom in digitalno notranjostjo.

Moč do

285

kW5

v skladu z globalnim tehničnim predpisom ZN št. 21

Pospešek (0–100 km/h) do

5.9

Sek.3

v načinu programa Launch Control

Kapaciteta baterije (neto)

94.9

kWh4

Naelektrena zmogljivost

Osrednji del predstavlja nizko v dnu vozila vgrajena 800-voltna18 litij-ionska baterija z odlično zmogljivostjo – pri polnjenju in delovanju. Naj vas navdušita učinkovito, hitro polnjenje19 in moč do 285 kW.

Napredni design notranjosti.

Odkrijte novi design notranjih elementov – od vratnih oblog in armaturne plošče pa vse do sredinske konzole. Enako jasna in urejena je tudi razporeditev elementov za upravljanje.

 

Inovativni e-design.

Napredni design združuje električno zmogljivost in prestiž vozila. Zaznamujejo ga moška sorazmerja, invertiran enodelni okvir na sprednjem delu in dekorativni elementi ob straneh, ki opozarjajo na baterijo v dnu vozila..

Pripravljen na vsakdan.

Audi Q6 e-tron5 navdušuje z vlečno silo 2.400 kg in bogato prostornostjo – na voljo so številni predali, ki so razporejeni po celotnem vozilu od sprednjega pa do zadnjega prtljažnika.

Vsestransko vozilo z električno močjo.

Vstopite in doživite mirno pospeševanje vozila Audi Q6 e-tron5. K njegovi električni zmogljivosti prispevajo opcijski asistenčni sistemi6,15 in številni vozni načini. Opcijsko prilagodljivo podvozje z zračnim vzmetenjem6 poskrbi za še več vozne dinamike in udobja med vožnjo.

Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi Q6 e-tron5 v unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive22.

 
 
 
 
 

Raznolik kot življenje.

Vaše vozilo se s pomočjo Originalne dopolnilne opreme Audi23 spremeni v vsestranski talent. Praktična oprema in optični poudarki preprosto izpolnijo vse nove zahteve. Vedno znova.

 

SQ6 SUV e-tron

Več informacij o modelu Audi SQ6 e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja35): od 17,5 kWh/100 km; emisije CO₂ (kombinirana vožnja35): 0 g/km.

SQ8 e-tron

Več informacij o modelu Audi Q8 e-tron.

Poraba električne energije (kombinirana vožnja35) v kWh/100 km: od 26,3; emisije CO₂ (kombinirana vožnja35) v g/km: 0