Seitenansicht eines blauen Audi Q7, eine Frau und ein Mann stehen hinter dem Fahrzeug.

Q7 SUV

 
Audi Q7

Vsestransko vozilo z oglatimi potezami.

Zmogljiv pogon quattro in športni design, mogočna sorazmerja in prostor za sedem oseb² (opcija) – Audi Q7 SUV navdušuje z izjemno zmogljivostjo in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah.

Moč in eleganca zunanjosti.

Genska zasnova novega modela Audi Q7 SUV za terensko vožnjo se odraža v klasični arhitekturi quattro in močni ramenski liniji. K športnemu videzu prispevajo markantni enodelni okvir mreže hladilnika, dvodimenzionalni videz krogov Audi in predvsem oblikovalske značilnosti opcijskega paketa S line².

Napredek, preoblikovan v svetlobo.

Pri opcijskih HD matričnih LED-žarometih2 in digitalnih zadnjih OLED-lučeh2 lahko izbirate med štirimi pari grafičnih podob, ki omogočajo ekspresivno osvetlitev.

Zadnji luči sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja4, ki pri mirujočem vozilu vse OLED2-segmente aktivira, takoj ko zazna približevanje ostalih udeležencev v prometu.

Po želji sedem.

Z opcijsko tretjo sedežno vrsto2 je v vozilu prostora za sedem sopotnikov. Sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX in Top Tether sta na voljo za vsa zadnja sedišča. Več prostora za prtljago – vse do 1.908 litrov – lahko pridobite, če poklopite naslonjala druge in opcijske tretje sedežne vrste2.

 
 

Dinamično vsestranski.

Audi Q7 SUV zagotavlja občutek svobode in suveren napredek. Športne vozne zmogljivosti, primernost za terensko vožnjo in vlečna sila do 3,5 tone so značilnosti, zaradi katerih je neprecenljivo vsestranski.

 

Audi SQ7 SUV

Več informacij o modelu Audi SQ7 SUV.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 12,0 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 272 g/km