Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.
Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

SQ7 SUV

 

Moč

373

kW (507 KM)14

Pospešek (0–100 km/h)

4,1

s

Največji navor

770

Nm

Audi SQ7 Innenraum

Zmogljivost z osebnostjo.

Audi SQ7 SUV svojo izjemno moč poudarja s športnim designom. Bogata prostornost s prilagodljivo zasnovo olajša vaš vsakdan v številnih situacijah.

Izjemna moč.

Športna vožnja in visoka stopnja udobja se v vozilu Audi SQ7 SUV odlično dopolnjujeta. Z inovativnimi tehnologijami podvozja, pogonom quattro in zmogljivim motorjem V8 TFSI14 razvije tako navdušujočo dinamiko kot tudi izjemno stabilnost na cesti.

Učinkovit videz.

Audi SQ7 opcijske daytonsko sive biserne barve2 z opcijsko panoramsko stekleno streho2 vas bo zagotovo navdušil. Opcijska22-palčna platišča2 in rdeče zavorne čeljusti2 zaokrožajo mogočen videz vozila.

Napredek, preoblikovan v svetlobo.

Pri opcijskih HD matričnih LED-žarometih z laserskima žarometoma Audi2 in opcijskihdigitalnih zadnjih OLED-lučeh2 lahko izbirate med štirimi pari grafičnih podob, ki omogočajo ekspresivno osvetlitev. Zadnji luči sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja6, ki pri mirujočem vozilu vse OLED-segmente aktivira, takoj ko zazna približevanje ostalih udeležencev v prometu.

Po želji sedem.

Z opcijsko tretjo sedežno vrsto2 je v vozilu dovolj prostora za sedem sopotnikov. Sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX in Top Tether sta na voljo za vsa zadnja sedišča. Več prostora za prtljago – vse do 1.921 litrov – lahko pridobite, če poklopite naslonjala druge in tretje sedežne vrste2.

 

Opomba: slika prikazuje Audi A6 Avant8. Ozadje sistema MMI: ©Thomas Hoepker – Magnum Photos

Nezamenljiv. Opcijskiprogram Audi exclusive.

Spremenite svoj Audi SQ7 SUV v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvamiAudi exclusive13. Z izbranimi dekorativnimi elementi13, barvnim usnjem13in individualno barvo laka13 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Audi Q7 SUV

Več informacij o modelu Audi Q7 SUV.

Poraba goriva (kombinirana vožnja1): od 7,9l/100 km (WLTP)

Emisije CO₂ (kombinirana vožnja1): od 206g/km (WLTP)