Heckansicht eines Audi SQ7, ein Mann steht an der geöffneten Tür.

SQ7 SUV

 

Moč

373

kW (507 KM)14

Pospešek (0–100 km/h)

4,1

s

Največji navor

770

Nm

Audi SQ7 Innenraum

Zmogljivost z osebnostjo.

Audi SQ7 SUV svojo izjemno moč poudarja s športnim designom. Bogata prostornost s prilagodljivo zasnovo olajša vaš vsakdan v številnih situacijah.

Izjemna moč.

Športna vožnja in visoka stopnja udobja se v vozilu Audi SQ7 SUV odlično dopolnjujeta. Z inovativnimi tehnologijami podvozja, pogonom quattro in zmogljivim motorjem V8 TFSI14 razvije tako navdušujočo dinamiko kot tudi izjemno stabilnost na cesti.

Učinkovit videz.

Audi SQ7 opcijske daytonsko sive biserne barve2 z opcijsko panoramsko stekleno streho2 vas bo zagotovo navdušil. Opcijska22-palčna platišča2 in rdeče zavorne čeljusti2 zaokrožajo mogočen videz vozila.

Napredek, preoblikovan v svetlobo.

Pri opcijskih HD matričnih LED-žarometih z laserskima žarometoma Audi2 in opcijskihdigitalnih zadnjih OLED-lučeh2 lahko izbirate med štirimi pari grafičnih podob, ki omogočajo ekspresivno osvetlitev. Zadnji luči sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja6, ki pri mirujočem vozilu vse OLED-segmente aktivira, takoj ko zazna približevanje ostalih udeležencev v prometu.

Po želji sedem.

Z opcijsko tretjo sedežno vrsto2 je v vozilu dovolj prostora za sedem sopotnikov. Sistem za pritrditev otroških sedežev ISOFIX in Top Tether sta na voljo za vsa zadnja sedišča. Več prostora za prtljago – vse do 1.921 litrov – lahko pridobite, če poklopite naslonjala druge in tretje sedežne vrste2.

 

Opomba: slika prikazuje Audi A6 Avant8. Ozadje sistema MMI: ©Thomas Hoepker – Magnum Photos

Nezamenljiv. Opcijskiprogram Audi exclusive.

Spremenite svoj Audi SQ7 SUV v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvamiAudi exclusive13. Z izbranimi dekorativnimi elementi13, barvnim usnjem13in individualno barvo laka13 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Audi Q7 SUV

Več informacij o modelu Audi Q7 SUV.

Poraba goriva (kombinirana vožnja1): od 7,9l/100 km (WLTP)

Emisije CO₂ (kombinirana vožnja1): od 206g/km (WLTP)