RS Q8 performance

 

Moč

471

kW (600 KM)1

Pospešek (0–100 km/h)

3.6

s

Največji navor

850

Nm

Ko se srečata zmogljivost in eleganca.

Novi Audi RS Q8 performance: z zmogljivim motorjem V8, širokopoteznimi sorazmerji športnega terenskega vozila ter razkošnim udobjem in ekskluzivnim designom.

Izjemno močan. Osupljivo dinamičen.

Z 0 na 100 km/h v 3,6 sekunde. Novi Audi RS Q8 performance z močjo 471 kW1 in navorom 850 Nm navdušuje z dih jemajočo dinamiko, za katero dodatno poskrbijo še serijske keramične zavore ter zelo dobro usklajene pogonske komponente in komponente podvozja.

 

Temperamenten značaj.

Ekskluzivni značaj novega modela Audi RS Q8 performance poudarjata opcijska čilsko rdeča kovinska barva³ in opcijski optični paket iz matiranega karbona³.

Izrazit videz.

S pomočjo šestih različnih opcijskih RS design paketov³ izberite vzdušje v vozilu po vašem okusu. Opcijski RS design paket plus rdeče barve³ med drugim vključuje dekorativne elemente iz tkanine iz mikrovlaken Dinamica⁴, armaturno ploščo z oblazinjenjem iz finega napa usnja s kontrastnimi šivi ekspresno rdeče barve in varnostne pasove črne barve z rdečim robom.

Digitalne storitve Audi.

Razveselite se popolnoma povezane notranjosti in spoznajte digitalni svet vašega vozila. Med drugim preizkusite storitve Audi connect in funkcije na zahtevo, ki nudijo številne digitalne funkcije in čudovit informacijsko-razvedrilni sistem. Neposredni dostop vam je na voljo v računu myAudi. Predstavlja vaš ključ do informacij za stranke Audi in aplikacije myAudi6, s katero lahko upravljate in nadzorujete številne funkcije vozila.

 

Audi connect.

Ultimativna povezava. Neposredno z internetom: inovativne storitve Audi connect olajšajo vaš vsakdan ter vam pomagajo pri načrtovanju vožnje in potovanja.

Opomba: slika prikazuje Audi Q6 SUV e-tron⁷.

 

Nezamenljiv. Opcijski program Audi exclusive.

Spremenite svoj novi Audi RS Q8 performance v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive8. Z izbranimi dekorativnimi elementi8, barvnim usnjem8 in individualno barvo laka8 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 
 

RS Q8

Več informacij o modelu Audi RS Q8.

Poraba goriva, kombinirana vožnja2: od 12,8 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja2: od 291 g/km

SQ8 SUV

Več informacij o modelu Audi SQ8 SUV.

Poraba goriva, kombinirana vožnja2: od 12,0 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja2: od 272 g/km

Q8 SUV

Več informacij o modelu Audi Q8 SUV.

Poraba goriva, kombinirana vožnja2: od 8,1 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja2: od 213 g/km