SQ8 SUV

 

Moč

373

kW (507 KM)2

Pospešek (0–100 km/h)

4,1

s

Največji navor

770

Nm

 
Audi SQ8 von oben

Zmogljivost z osebnostjo

Audi SQ8 SUV s svojo suvereno pogonsko močjo in naprednim coupejevskim designom povezuje vznemirjenje, ki ga povzročajo športni avtomobili, in občutek prostornosti športnih terenskih vozil.

Izjemna moč

Športna vožnja in visoka stopnja udobja se v vozilu Audi SQ8 SUV odlično dopolnjujeta. Z inovativnimi tehnologijami podvozja, pogonom quattro in zmogljivim motorjem V8 TFSI² razvije tako navdušujočo dinamiko kot tudi izjemno stabilnost na cesti.

Učinkovit videz

Audi SQ8 SUV opcijske waitomsko modre kovinske barve3 z opcijskopanoramsko stekleno streho3 vas bo zagotovo navdušil. Za poseben poudarek in pridih ekskluzivnosti poskrbijo še ohišja zunanjih vzvratnih ogledal z videzom aluminija in opcijske rdeče zavorne čeljusti3.

Napredek, preoblikovan v svetlobo

Pri opcijskih HD matričnih LED-žarometih3 in opcijskih digitalnih zadnjih OLED-lučeh3 lahko izbirate med štirimi pari grafičnih podob, ki omogočajo ekspresivno osvetlitev. Zadnji luči sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja8, ki pri mirujočem vozilu vse OLED-segmente aktivira, takoj ko zazna približevanje ostalih udeležencev v prometu.

Prilagodljiva porazdelitev prostora

Pomična, tridelna zadnja sedežna klop plus omogoča prilagodljivo zasnovo notranjosti. Za maksimalno prostornino prtljažnika 1.755 l jo je mogoče poklopiti tudi v celoti.

 
 
 

Nezamenljiv. Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi SQ8 SUV v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive¹³ .

Z izbranimi dekorativnimi elementi¹³, barvnim usnjem¹³in individualno barvo laka¹³ iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 
 

Audi Q8 SUV

Več informacij o modelu Audi Q8 SUV.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 8,1 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 213 g/km