Originalni otroški sedeži Audi

Za starše je varnost najpomembnejša lastnost zadnje sedežne klopi. Vaše vozilo Audi ne zagotavlja sproščene vožnje le vam, temveč tudi vašim otrokom. In sicer z otroškimi sedeži iz originalne dopolnilne opreme Audi, ki so popolnoma prilagojeni vozilu in izpolnjujejo ergonomske zahteve. Tako je poskrbljeno za varnost in udobje ter sijoč nasmeh na obrazu najpomembnejših potnikov. Vožnja z originalnimi otroškimi sedeži Audi v vašem vozilu Audi za otroke pomeni dogodivščino, za vas pa previdnost.

 

Pregled otroških sedežev Audi:

Podlaga za otroški sedež Audi

Ščiti sedeže pred umazanijo in morebitnimi odtisi otroških sedežev. Omogoča namestitev z vsemi otroškimi sedeži Audi in pritrdišči ISOFIX.

 

Otroški sedež Audi Kidfix XP

Otroški sedež Kidfix XP je primeren za otroke, težke od 15 do 36 kg oz. stare od pribl. 3,5 do 12 let. Sedalo in naslonjalo se lahko ločita. Pri otrocih, težjih od 22 kg, se lahko sedalo uporablja tudi brez naslonjala. Za pritrditev se lahko uporabijo 3-točkovni varnostni pas vozila in pritrdišča ISOFIX ali samo 3-točkovni varnostni pas.

Otroški sedež Audi Kidfix XP

Otroški sedež Kidfix XP je primeren za otroke, težke od 15 do 36 kg oz. stare od pribl. 3,5 do 12 let. Sedalo in naslonjalo se lahko ločita. Pri otrocih, težjih od 22 kg, se lahko sedalo uporablja tudi brez naslonjala. Za pritrditev se lahko uporabijo 3-točkovni varnostni pas vozila in pritrdišča ISOFIX ali samo 3-točkovni varnostni pas. Otroški sedež Kidfix XP je odobren v skladu s predpisi ECE R44/04.

Morda vas bo zanimalo:

 
Mechatroniker bei Radwechsel mit Schlagschrauber

Pnevmatike in platišča

Vse informacije o pnevmatikah in platiščih na enem mestu.

Transportni sistemi

Odkrijte svet transportnih sistemov Audi.

Oprema za prevoz psov

S kakovostno dopolnilno opremo Audi za prevoz pse bo vaš zvesti štirinožec vedno potoval udobno in v stilu.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.