Vse za zaščito prtljažnega prostora

Ste naveličani nenehnega čiščenja in urejanja prtljažnika vašega avtomobila? Z originalnimi oblogami za prtljažnik Audi se lahko teh skrbi znebite in se osredotočite na užitek v vožnji. Izdelane iz trpežne plastike nudijo izjemno zaščito pred umazanijo in obrabo ter se popolnoma prilegajo vašemu avtomobilu. Zaradi posebne zasnove boste z njihovo namestitvijo prihranili dragocen čas pri čiščenju notranjosti vozila.

Obloga za prtljažnik Audi

Originalna obloga za prtljažnik Audi je izdelana iz trpežne plastike, ki nudi izjemno zaščito pred umazanijo in obrabo ter tako bolje zaščiti tla prtljažnega prostora pred iztekajočimi tekočinami in umazanijo. Obloga je narejena posebej narejena po modelu Audi, zato se popolnoma prilega vašemu vozilu.

Zaboj za prtljažnik Audi

Zložljivi zaboj je narejen iz poliestra in nudi do 32 litrov dodatnega prostora za shranjevanje vsega, kar želite vzeti s seboj na pot.

Zaščita nakladalnega roba Audi

Zaščitno pritdite na pritrdite na nakladalni kavelj v prtljažniku in tako zapčitite nakladalni rob vozila. To bo preprečilo poškodbe pri nakladanju in razkladanju.

Zaščitna folija za nakladalni rob Audi

Natančno prilegajoča se zaščita nakladalnega roba iz prozorne folije izboljša zaščito odbijača pred poškodbami pri nakladanju in razkladanju prtljažnika. Na primer za Audi A3 Sportback, ml. 21.

 

Morda bo vas zanimalo:

Mechatroniker bei Radwechsel mit Schlagschrauber

Pnevmatike in platišča

Vse informacije o pnevmatikah in platiščih na enem mestu.

Transportni sistemi

Odkrijte svet transportnih sistemov Audi.

Otroški sedeži

Za vsako starost je na voljo ustrezen model otroškega sedeža, ki s svojo kakovostjo ščiti otroka, vam pa zagotavlja brezskrbno vožnjo.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.