A3 allstreet

 
Audi A3 Limousine seitliche Frontansicht

Mogočen crossover.

Ste pripravljeni, da presežete obstoječe meje? Novi Audi A3 allstreet ekstrovertirani design združuje z užitkom v vožnji in visoko stopnjo uporabnosti pri vsakodnevnih vožnjah. Markantni elementi terenskih vozil in enodelni okvir mreže hladilnika osmerokotne oblike skrbijo za mogočen in nezamenljiv videz.

 

Mestno vsestransko vozilo.

Novi Audi A3 allstreet je vse prej kot običajen. Enodelni okvir osmerokotne oblike z lastno strukturo, kontrastni oblikovalski elementi selenitno srebrne barve in robustne letve na stranskih pragovih – takšen design vozila odraža njegovo neodvisnost.

Dinamična vožnja.

Novi Audi A3 allstreet je mogoče naročiti z zmogljivim in učinkovitim pogonom z močjo od 110 kW16 naprej. Užitek v vožnji in udobje sta vam tako na voljo na najvišji ravni.

Prostor za več.

Uporaben za vsakodnevna opravila in prilagodljiv v prostem času. Opcijsko naslonjalo zadnjih sedežev1 je deljivo v razmerju 40 : 20 : 40, s čimer novo Audi A3 allstreet spreminja v izjemno prilagodljivega sopotnika. Pri popolnoma podrtih sedežih se prostornina prtljažnika s 380 l poveča na kar 1.200 l.

Intenzivno doživetje zvoka.

Vaš novi Audi A3 allstreet je po želji mogoče opremiti z vrhunskim zvočnim sistemom SONOS s 3D-zvokom1. 15 visokozmogljivih zvočnikov, vključno z globokotonskim zvočnikom, zagotavlja nepozabno glasbeno doživetje. Odlično predvajanje visokih in nizkih tonov, skupaj s polnimi globokimi toni, je mogoče doživeti v polnem obsegu.

Opcijski program Audi exclusive.

Spremenite svoj novi Audi A3 allstreet v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami. Izbirajte med številnimi opcijskimi individualnimi barvami laka Audi exclusive13, kot je na primer goodwoodsko zelena biserna barva13.

Raznolik kot življenje.

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi14 nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi. Izkoristite natančne rešitve, ki prepričajo z navdušujočim designom in visoko stopnjo funkcionalnosti.

Audi A3 Sportback.

Več informacij o modelu A3 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana15: od 4,8 l/100km; emisije CO2 kombinirana vožnja15: od 119 g/km

Audi A3 limuzina

Več informacij o modelu Audi A3 limuzina.

Poraba goriva, kombinirana vožnja15: od 4,8 l/100 km; emisije CO₂ , kombinirana vožnja15: od 118 g/km.