A3 limuzina

 
 
Audi A3 Limousine seitliche Frontansicht

Dodatna vrednost na cesti.

Elegantna silhueta in izrazit design sprednjega in zadnjega dela vzbujata močna čustva. V novem modelu Audi A3 limuzina ste digitalno in popolnoma povezani na poti.

 

Pomembnost prvega vtisa.

Vi odločate, s katero barvo laka bo vaša nova Audi A3 limuzina najbolj očarala na cesti. Predlagamo na primer opcijsko progresivno rdečo kovinsko barvo².

Prostor za več.

Uporaben za vsakodnevna opravila in prilagodljiv v prostem času. Opcijsko naslonjalo zadnjih sedežev2 je deljivo v razmerju 40 : 20 : 40, s čimer novo Audi A3 limuzino spreminja v izjemno prilagodljivega sopotnika. Prostornina prtljažnika za drugo sedežno vrsto znaša 425 l.

Intenzivno doživetje zvoka.

Vašo novo Audi A3 limuzino je po želji mogoče opremiti z opcijskim vrhunskim zvočnim sistemom SONOS s 3D-zvokom2. 15 visokozmogljivih zvočnikov, vključno z globokotonskim zvočnikom, zagotavlja nepozabno glasbeno doživetje. Odlično predvajanje visokih in nizkih tonov, skupaj s polnimi globokimi toni, je mogoče doživeti v polnem obsegu.

Opomba: slika prikazuje Audi A3 Sportback8.

 

Doživetje digitalizacije.

Z opcijsko MMI navigacijo plus z MMI touch2 lahko uživate v navigaciji, komunikaciji, informacijah in številnih funkcijah sistema Infotainment. Poleg tega ponuja tudi izbor določenih storitev Audi connect2,4, ki omogočajo vstop v digitalni svet mobilnosti.

 

Dinamična iz vseh zornih kotov.

Višja stopnja udobja ali športna vožnja – sami določate, kako se boste vozili s svojo novo Audi A3 limuzino. Inteligentni opcijski asistenčni sistemi1,2 vam pomagajo pri vožnji, medtem ko lahko tehnologija blagega hibrida10 poskrbi za regeneracijo energije.

Opcijski program Audi exclusive.

Spremenite svojo Audi A3 limuzino v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami. Izbirajte med številnimi opcijskimi individualnimi barvami laka12, kot je na primer javansko zelena kovinska barva12.

Raznolik kot življenje.

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi13 nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi. Izkoristite natančne rešitve, ki prepričajo z navdušujočim designom in visoko stopnjo funkcionalnosti.

 

Audi A3 Sportback

Več informacij o modelu A3 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana14: od 4,8 l/100km; emisije CO2 kombinirana vožnja14: od 120 g/km

Audi A3 allstreet.

Več informacij o modelu Audi A3 allstreet.

Poraba goriva (kombinirana vožnja14): od 5,0 l/100 km; emisije CO₂ (kombinirana vožnja14): od123 g/km.