RS e-tron GT

 

Moč v načinu programa Launch Control do

630

kW (857 KM)3

Pospešek (0–100 km/h) v načinu programa Launch Control do

2,8

s3

Največja hitrost

250

km/h

Najintenzivnejši Audi, ki smo ga kadar koli izdelali.

Audi RS e-tron GT ponazarja impresivno električno moč v inovativni, aerodinamični obliki. Z razkošnimi sorazmerji gran turisma in prestižno opremo se tudi vožnje na daljše razdalje spremenijo v pravi užitek.

 

Dinamika, ki izpolni vse vaše želje.

Štirikolesni pogon quattro in opcijski aktivno podvozje4 poskrbita za osupljivo dinamiko športnega avtomobila. Električno porazdeljevanje navora odvisno od potreb na pogonski kolesi zadnje preme posreduje različen navor. S tem zagotavlja visoko stopnjo agilnosti zadnjega dela vozila v ovinkih.

Doseg do

598

km8

Polnjenje od 10 % do 80 % v pribl.

18

min.9

pri največji polnilni moči DC do 320 kW9

Največja polnilna moč DC

320

kW9

Zmogljiv tudi pri polnjenju.

Doživite osupljivo zmogljivost tudi pri polnjenju. Največjo polnilno moč je mogoče doseči že pri nizkih temperaturah. Nova, še stabilnejša krivulja polnjenja spremeni hitro polnjenje v pravo doživetje.

Zmogljivost, polna energije.

Aerodinamični design modela Audi RS e-tron GT deluje še posebej markantno – z elementi za dovod zraka iz karbona s sijajem. Opcisjka karbonska streha4 in opcijski optični paket iz karbona s sijajem4 se ujemata z opcijsko nimbusno siva biserno barvo laka4.

Občutna športnost.

Opcijski design paket RS rdeče barve4 poudarja športni slog vozila, in sicer s sedežnimi prevlekami in površinami, ki so oblazinjene s finim napa usnjem in tkanino iz mikrovlaken Dinamica15 globoko črne barve. Posebna paša za oči so kontrastni šivi ekspresno rdeče barve, osvetljen logotip RS pod vzglavniki in oznaka na 12 h na volanu rdeče barve.

Digitalne storitve Audi.

Razveselite se popolnoma povezane notranjosti in spoznajte digitalni svet vašega vozila. Med drugim preizkusite storitve Audi connect in funkcije na zahtevo, ki nudijo številne digitalne funkcije. Neposredni dostop do vseh digitalnih storitev znamke Audi vam je na voljo v računu myAudi. Predstavlja vaš ključ do informacij za stranke Audi in aplikacije myAudi12, s katero lahko upravljate in nadzorujete številne funkcije vozila.

 

Audi connect.

Ultimativna povezava. Neposredno z internetom: inovativne storitve Audi connect olajšajo vaš vsakdan ter vam pomagajo pri načrtovanju vožnje in potovanja.

 
 

Odkrijte nekaj posebnega – Opcijski Audi exclusive.

Opcisjki Audi exclusive16. Spremenite svoj Audi RS e-tron GT v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami.

 
 

RS e-tron GT performance

S e-tron GT