S e-tron GT

 

Doseg (WLTP) do

605

km2

Doseg z naknadnim polnjenjem

280

km

10 min3

Polnjenje od 10 % do 80 % v pribl.

18

min3

z največjo polnilno močjo DC do 320 kW

Najintenzivnejši Audi, ki smo ga kadar koli izdelali.

Audi S e-tron GT: najmočnejši S-model znamke Audi združuje moč in lepoto popolnoma električnega gran turisma ter velik doseg, veliko polnilno moč in navdušujočo vozno dinamiko.

Zmogljiv tudi pri polnjenju.

Doživite osupljivo zmogljivost tudi pri polnjenju. Največjo polnilno moč do 320 kW11 je mogoče doseči že pri nizkih temperaturah. Nova, še stabilnejša krivulja polnjenja spremeni hitro polnjenje v pravo doživetje.

Moč v načinu programa Launch Control do

500

kw4

Pospešek (0–100 km/h) v načinu programa Launch Control do

3,4

s4

Kapaciteta baterije (neto)

97

kWh7

 

Vsak zavoj zagotavlja posebno zadovoljstvo.

Štirikolesni pogon quattro in opcijsko aktivno podvozje1 poskrbita za osupljivo dinamiko športnega avtomobila. Električno porazdeljevanje navora odvisno od potreb na pogonski kolesi zadnje preme posreduje različen navor. S tem zagotavlja visoko stopnjo agilnosti zadnjega dela vozila v ovinkih.

Estetika, polna energije.

Audi S e-tron GT zaznamujejo nizka silhueta, dolga medosna razdalja in markanten S-design. Opcijsak floretsko srebrna kovinska barva laka1 poudarja mogočno obliko s sorazmerji gran turisma.

Športen v najmanjši podrobnosti.

Zasnova voznikovega prostora, ki je osredotočena na voznika, športno oblikovani volan in sprednja športna sedeža z osvetljenimi logotipi S poskrbijo za vzdušje v notranjosti, kot je značilno za športne avtomobile.

Digitalne storitve Audi.

Razveselite se popolnoma povezane notranjosti in spoznajte digitalni svet vašega vozila. Med drugim preizkusite storitve Audi connect in funkcije na zahtevo, ki nudijo številne digitalne funkcije. Neposredni dostop do vseh digitalnih storitev znamke Audi vam je na voljo v računu myAudi. Predstavlja vaš ključ do informacij za stranke Audi in aplikacije myAudi10, s katero lahko upravljate in nadzorujete številne funkcije vozila.

 

Audi connect.

Ultimativna povezava. Neposredno z internetom: inovativne storitve Audi connect olajšajo vaš vsakdan ter vam pomagajo pri načrtovanju vožnje in potovanja.

Opomba: slika prikazuje Audi RS e-tron GT15

 

Funkcije na zahtevo

Po nakupu vozila lahko zakupite še številne dodatne funkcije, na primer s področja informacijsko-razvedrilnega sistema. Enostavno obiščite trgovino Audi Functions Store v aplikaciji myAudi10.

 

Odkrijte nekaj posebnega – Opcisjki Audi exclusive.

Opcisjki Audi exclusive16. Spremenite svoj Audi S e-tron GT v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami.

 
 

RS e-tron GT performance

RS e-tron GT