Smart repair of the windscreen
 Smart repair of the windscreen

Popravilo in menjava stekel Audi

Udarec kamna na vetrobranskem steklu? Brez dvoma primer za servisno delavnico Audi. Odvisno od obsega poškodb se vetrobransko steklo vašega vozila Audi A3, A4, A8 in preostalih modelov popravi s kakovostnimi materiali ali zamenja z natančno prilegajočim se originalnim delom. Pri menjavi in popravilu vetrobranskega stekla se zanesite na visoko kakovost originalnih delov Audi in profesionalno delo naših strokovnjakov.

Prednosti za vas:

 • Prvovrstno: uporabljajo se samo kakovostni materiali in posebna orodja v skladu z Audijevimi zahtevami.
 • Strokovno: vključena je tudi kompetentna podpora s strani Audijevega strokovnega osebja.
 • Brezplačno: stroški za popravilo pri strankah z delnim ali polnim kasko zavarovanjem običajno v celoti odpadejo.
 • S pogledom na prihodnost: s popravilom stekla se lahko izognete posledični škodi in stroškom.
 • Originalno: tehnične lastnosti vetrobranskega stekla v smislu trdnosti, zaščite pred razbitjem in temperaturne odpornosti so po zamenjavi stekla ponovno zagotovljene.

Menjava vetrobranskega stekla Audi

Najprej udarec kamna. Nato rahla nepravilnost podlage ali zmrznjena vlaga. In zgodi se – razpoka na vetrobranskem steklu vašega vozila Audi A3, A4, A6 in preostalih modelov. Poškodba z velikimi posledicami: togost vozila in delovanje sovoznikove varnostne blazine sta lahko omejena, varnost potnikov in drugih udeležencev v prometu je ogrožena. Če popravilo stekla ni več mogoče, priporočamo zamenjavo z originalnim vetrobranskim steklom Audi. To je izdelano v skladu s strogimi določili proizvajalca in zagotavlja najvišje standarde kakovosti.

Pri modelih s sistemi za pomoč vozniku s kamero (asistenca za dolga žarometa, prepoznavanje prometnih znakov, asistenca za ohranjanje smeri) je treba pri menjavi vetrobranskega stekla vašega vozila Audi tudi na novo kalibrirati pritrjeno kamero, da se lahko zagotovi brezhibna uporaba sistemov za pomoč vozniku.

Zakaj originalna vetrobranska stekla Audi?

Originalna vetrobranska stekla Audi sestavljata zunanja in notranja steklena plast, ki ju stabilizira vmesna folija. Sestava materialov zagotavlja dolgo življenjsko dobo in zmanjšano občutljivost za razpoke – tako so potniki tudi ob nezgodi zaščiteni pred poškodbami zaradi steklenih drobcev.

Druge prednosti originalnih vetrobranskih stekel Audi:

 • zmanjšujejo zvoke in vpliv škodljivih UV-žarkov;
 • z lastnostmi proti zarositvi zagotavljajo neoviran pogled;
 • izdelana so v skladu z visokim standardom kakovosti znamke Audi in ustrezajo posameznemu standardu serije novih vozil;
 • ob upoštevanju specifikacij serije zagotavljajo togost karoserije in stabilnost;
 • proizvedena so v skladu z določili proizvajalca;
 • s hitro montažo in optimalno natančnostjo prileganja omogočajo manjše stroške popravil.

Udarec kamenja lahko doleti vsakogar – za zamenjavo vetrobranskega stekla svojega vozila Audi A3, A4, A6 in preostalih modelov se obrnite neposredno na servisnega svetovalca Audi.

Morda vas bo zanimalo tudi:

Metlice brisalcev

Tukaj izveste vse o originalnih metlicah brisalcev Audi.

Menjava filtrov

Filtri za notranjost Audi skrbijo za prometno varnost in udobje, s tem ko zmanjšujejo nastajanje vonjav, zadržujejo škodljive snovi in še veliko več.

Kompleti zimskih pnevmatik in platišč

Funkcionalnost in vpadljiv videz. Z zimskimi litimi aluminijastimi platišči iz originalne dopolnilne opreme Audi.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.