Popravilo karoserije in laka

Nihče ne pozna vašega avtomobila Audi bolje kot mi. Popravila izvajamo z najsodobnejšimi tehnologijami in orodji za karoserijo in lak ter z metodami, ki so primerne vašemu vozilu v skladu s proizvajalčevimi zahtevami glede kakovosti. Zaupajte našim strokovnjakom – poskrbeli bodo za vašo varnost in ohranjanje vrednosti vašega Audija.

 

Učinkovito nad površinsko rjo

Padavine, ki vsebujejo železo, ali opilki s tirov, ki jih veter nosi kilometre daleč, so vzrok za madeže zračne rje. Vendar tu ne gre za običajno zarjavelost in niti ti madeži ne pomenijo, da je lak na vašem vozilu slabe kakovosti. Zračno rjo je mogoče odstraniti na dva načina. V manjšem obsegu se jo ročno in natančno »zbriše«, večje površine rje pa se obdelajo s posebnim odstranjevalcem industrijskega prahu.

Preprečevanje Z rednim, strokovnim konzerviranjem s trdim voskom zaščitite lak svojega vozila prek splošnimi vplivi okolja. Poleg tega delcem zračne rje preprečite, da bi se oprijeli prekrivnega laka na vašem Audiju.

Struktura avtomobilskega laka

Avtomobilski lak ne prispeva le k videzu vozila, temveč tudi ščiti njegovo pločevino pred zunanjimi vplivi.

  • Struktura avtomobilskega laka: avtomobilski lak prekriva vozilo in s tem poskrbi za več kot zgolj lep videz. S svojimi različnimi sloji ščiti pred poškodbami in upočasnjuje korozijo pločevine.
  • Predhodna obdelava: najprej se predhodno s topili obdela karoserija, tako da se na kovini ustvari sloj kristalov.
  • Osnovni premaz: v naslednjem koraku se na pločevino nanese premaz, ki ščiti kovino pred korozijo.
  • Polnilo: s polnilom se zapolnijo majhne neravnine in raskave površine v kovini. Nato se sloj gladko zbrusi, da se zagotovi poznejši brezhiben videz karoserije in ni vidnih neravnin.
  • Osnovni lak: osnovni lak poskrbi za barvo vozila. Običajno mu dodajo tudi pigment z učinki, npr. s kovinskim ali bisernim sijajem, ali pigmente, ki spreminjajo barvo.
  • Prozorni lak: brezbarvni lak se nanese na koncu in ščiti predhodne sloje pred zunanjimi vplivi in obremenitvami.
 

Popravilo poškodovanega laka

Vozila med vožnjo pogosto zadevajo manjši delci, kar odpornemu laku vašega vozila Audi običajno ne pride do živega.

Vendar tudi majhni delci, ki priletijo v sprednji odbijač ali pokrov motorja, lahko opraskajo ali načnejo lak. Takšne poškodbe se čez čas lahko povečajo in povzročijo večjo škodo, zato nikar ne odlašajte in se obrnite na svoj pooblaščeni servis Audi.

Naši strokovno usposobljeni sodelavci bodo z najsodobnejšimi postopki in orodji popravili vaše vozilo, da bo ponovno videti kot nov.

 

Morda vas bo zanimalo tudi:

 

Servisni paketi

Servisni paketi Vedno vredno so cenovno ugodni paketi za vzdrževanje vozil, starejša od 4 let, ki vključujejo kolesne ležaje, zobati jermen, zavore in servisni pregled.

Mechatroniker bei Radwechsel mit Schlagschrauber

Menjava koles in pnevmatik

Ne glede na to, ali potrebujete nove pnevmatike ali preprosto zgolj nasvet v zvezi s kolesi in pnevmatikami – naši strokovnjaki so vam na voljo za najboljše svetovanje.

Audi electric mountain bike powered by Fantic

Dopolnilna oprema

Odkrijte premišljene in natančno prilagojene rešitve, kot so strešni kovček, dopolnilna oprema za mobilni telefon in otroški sedeži Audi, ki vam olajšajo vsakdanjik.

Kontaktirajte pooblaščen servis Audi

Za dodatne informacije in konkretne ponudbe se obrnite na svoj pooblaščen servis Audi.