Audi A7 Sportback Pogled od zadaj s strani

Navdušujoče raznolik

Audi A7 Sportback je dinamični multitalent za poslovne poti in prosti čas. Elegantni coupejevski design prepriča z novimi športnimi poudarki, kot je na primer enodelni okvir mreže hladilnika z novo strukturo.

Štirje krogi. Jasna linija

Audi A7 Sportback je upodobitev športnosti in elegance, impresivno poudarjena z značilno arhitekturo quattro.

Športno doživetje vožnje

Audi A7 Sportback zahvaljujoč opcijskemu podvozju z uravnavanjem blaženja2 združuje zmogljivost športnega avtomobila in vožnjo z luksuzno limuzino. Pri športnem načinu vožnje opcijski pogon quattro2 z opcijskim športnim diferencialom2 poskrbi za dinamiko, izjemno natančno krmiljenje in suvereno ohranjanje smeri vožnje na skoraj vseh podlagah.

Asistirano parkiranje. Enostavno parkiranje

Preprosto parkiranje na vzdolžno ali prečno parkirno mesto. Naprej ali vzvratno. In odparkiranje z vzdolžnega parkirnega mesta. Audi A7 Sportback prevzame krmiljenje, pospeševanje, zaviranje in izklop motorja. Z opcijsko parkirno asistenco plus2,3 s trajnim pritiskom na tipko >>P v vozilu. Pri opcijski vodeni parkirni asistenci plus2,3 lahko parkiranje upravljate daljinsko5.

Pri obeh parkirnih sistemih morate stalno nadzorovati celoten postopek parkiranja.

Prijetno vzdušje

Notranjost navdušuje z natančno obdelavo kakovostnih materialov. Opcijska panoramska steklena streha2 skrbi za svetlo in prijetno vzdušje. Zaprt senčni rolo nudi idealno zaščito pred svetlobo in zmanjšuje segrevanje notranjosti.

Nezamenljiv. S storitvami Audi exclusive

Spremenite svoj Audi A7 Sportback v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive6. Z izbranimi dekorativnimi elementi6, barvnim usnjem6 in individualno barvo laka6 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Audi S7 Sportback

Več informacij o modelu Audi S7 Sportback.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 7,1 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 187 g/km.