e-tron GT quattro

 

Električna moč

350

kW12,13

Skupni električni navor: 630 Nm

Pospešek (0–100 km/h)

4.1

s

Doseg (WLTP) do

do 489

km

Zunanji design

Ideje ustvarjajo prihodnost. Sorazmerja gran turisma – nizek, širok, z daljšo medosno razdaljo – ponazarjajo kombinacijo športnosti in primernosti za vsakodnevne vožnje. Strukturni design karoserije uteleša moč in zmogljivost.

Notranji design

Audi e-tron GT quattro ponazarja napredek na sodoben način. Izžareva športnost, kakovost in udobje hkrati. Opcijska športna sprednja sedeža plus8 z integriranima vzglavnikoma in poudarjenimi stranicami zagotavljata dobro stransko oporo pri športni vožnji in vožnji skozi ovinke.

Polnjenje doma in na poti

Nizko v dnu vozila vgrajena 800-voltna litij-ionska baterija se ponaša z izjemno visoko zmogljivostjo – pri polnjenju in delovanju. Doseg v kombinaciji z rekuperacijskim sistemom v skladu z merilnim postopkom WLTP znaša do 489 km (poraba električne energije, kombinirana vožnja1, v kWh/100 km: od 20,2; emisije CO₂, kombinirana vožnja1, v g/km: 0). Za vozilo so navedene samo vrednosti porabe in emisij izpušnih plinov v skladu z WLTP.

Baterija s 5 % na 80 % napolnjena v

22.5

min

(v idealnih pogojih9)

Polnilni sistem

800

V

Največja polnilna moč: 270 kW

Kapaciteta baterije11 (neto) do

83.7

kWh

Vozna dinamika

Popolnoma prilagodljivi pogon quattro v kombinaciji z električnim pogonskim sistemom skrbi za inteligentno porazdelitev moči na posamezna kolesa. Pri dobrih vlečnih razmerjih vozilo primarno poganja sprednja prema.

Audi exclusive

Postanite oblikovalec in opremite svoj Audi e-tron GT quattro z raznoliko opcijsko opremo Audi exclusive6, ki je edinstvena kot vaš značaj.

 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi10 je izbira funkcij intuitivna in hitra.