Audi Preverjeno :plus

Odlična rabljena vozila. Audi Preverjeno :plus so atraktivna rabljena vozila, tovarniška službena vozila in malo rabljena vozila. Podrobno preverjena in zato v izvrstnem stanju.

   
   

  Jamstvo :plus

  Pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus zagotavlja dvanajstmesečno jamstvo. Za številna službena in testna vozila Audi prejmete brezplačno do triletno dodatno jamstvo Audi. Več informacij je na voljo pri pooblaščenih partnerjih za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus.

  Pregled 110 točk :plus

  Za vsako rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus se opravi temeljit pregled 110 točk na vozilu. Preverijo se številne funkcije vozila in po potrebi popravijo z Originalnimi deli Audi. Pregled osebno potrdi mojster za motorna vozila in vam izroči potrdilo v obliki certifikata.

  Zamenjava :plus

  Če s svojo izbiro iz katerega koli razloga ne boste zadovoljni, lahko rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus v sedmih delovnih dneh po sklenitvi kupoprodajne pogodbe zamenjate za enakovredno vozilo. O pogojih se pozanimajte pri pooblaščenem partnerju Audi Preverjeno :plus.

  Financiranje :plus

  Pooblaščeni partnerji za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam preko Porsche Finance Group Slovenija lahko ponudijo individualne finančne storitve. Mednje spadajo po meri zasnovane ponudbe financiranja z nizkimi mesečnimi obroki in prilagodljivostjo ob preteku pogodbe.

  Odkup rabljenega vozila :plus

  Če se odločite za rabljeno vozilo Audi Preverjeno :plus, vam odkupimo Vaše dosedanje vozilo. Mojster za motorna vozila bo preveril stanje vozila in ponudil ustrezno tržno ceno za odkup.

  Avtomobilsko zavarovanje :plus

  Pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus vam z zavarovanjem Porsche Zavarovalno zastopništvo lahko ponudi številne možnosti, s pomočjo katerih boste vedno polno zavarovani.

  Nadomestno vozilo :plus

  Če morate svoje vozilo peljati v servisno delavnico ali le na servisni pregled, vam pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko ponudi cenovno ugodno nadomestno vozilo.

  Testna vožnja :plus

  Če želite izvedeti, katero vozilo vam najbolj odgovarja, vam pooblaščeni partner za rabljena vozila Audi Preverjeno :plus lahko omogoči testno vožnjo z želenim vozilom.

   

  Pooblaščena trgovca za Audi Preverjeno :plus

  Porsche Verovškova

  Porsche Verovškova, Porsche Inter Auto d.o.o.

  Verovškova ulica 78, 1000 Ljubljana

  tel: (+386) 1 53 03 500

  Porsche Ptujska

  Porsche Ptujska cesta, Porsche Inter Auto d.o.o.

  Ptujska cesta 150, 2000 Maribor

  tel: (+386) 2 45 02 660