RS 4 Avant

 
 
Audi RS 4 Avant seitlich

Pospeševalnik doživetij

V modelu Audi RS 4 Avant sta združeni vrhunska zmogljivost športnega avtomobila in funkcionalnost družinskega vozila. Zmogljivost je način razmišljanja.

 

Audi RS 4 Avant v številkah

Moč

331

kW (450 KM)2

Pospešek (0–100 km/h)

4,1

s

Največji navor

600

Nm

Idealno vozilo za napredne družine

Kdor stavi na užitek v vožnji, je z modelom Audi RS 4 Avant na pravi poti. Vrhunska zmogljivost in design ga spremenita v idealnega sopotnika.

Mišičasta zunanjost

Izrazit sprednji del vozila je značilen za RS-modele. Odlikujejo ga enodelni okvir mreže hladilnika s satasto strukturo in vgradni deli, ki poudarjajo mišičasto zunanjost modela Audi RS 4 Avant. Športni videz zadnjega dela vozila zaznamujeta odbijač, značilen za RS-modele, in izstopajoč zadnji difuzor. Za markantne poudarke poskrbijo design platišč in razširjeni koloteki. Enako kot opcijski design paket notranjosti RS⁶ sive⁶ ali rdeče⁶ barve.

Izrazita športnost

Opcijski paket športne opreme RS competition plus6 optično poudarja dinamiko modela Audi RS 4 Avant. Zahvaljujoč športnemu diferencialu in športnemu podvozju RS pro jo lahko tudi doživite.

Napredna notranjost z veliko prostora za nadaljnji razvoj

Za športni značaj notranjosti poskrbi opcijski športno oblikovani večfunkcijski usnjeni volan plus6 s 3-krakim designom, sploščen na spodnji strani. Enako kot športna sprednja sedeža plus z opcijskimoblazinjenjem iz finega napa usnja črne barve in satastim prešivom crescendo rdeče barve6.

Zmogljiv kot športni avto, funkcionalen kot Avant

Audi RS 4 Avant večje zahteve po prostornosti zagotavlja s serijskim naslonjalom zadnje sedežne klopi, poklopnim v razmerju 40 : 20 : 40. Za enostavno natovarjanje lahko pokrov prtljažnika v kombinaciji z opcijskimkomfortnim ključem6 in senzorskim krmiljenjem preprosto odprete z gibom noge¹¹. Za red v prtljažniku poskrbita shranjevalni in prtljažni paket ter opcijski sistem vodil s pritrdilno garnituro6.

 

Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi RS 4 Avant v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo kot ste vi sami – z opcijskimistoritvami Audi exclusive8. Z izbranimi dekorativnimi elementi8, barvnim usnjem8 in individualno barvo laka8iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Funkcije na zahtevo:

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatneopreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi3,9 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron5.