S6 Avant

 
 
Audi S6 Avant Auspuff

Dinamika na vsakodnevnih poteh

Ne glede na to, ali se odpravljate na službeno pot ali na družinski izlet – Audi S6 Avant vam dan za dnem dokazuje svoje prednosti. Športni oblikovalski poudarki poudarjajo dinamični značaj vozila.

 

Audi S6 Avant v številkah

Moč

253

kW (344 KM)8

Pospešek (0–100 km/h)

5,1

s

Največji navor

700

Nm

 

Športni pogon

Audi S6 Avant ne prepriča le s svojo prilagodljivostjo, ampak tudi z močnim dizelskim motorjem. 3,0-litrski motor V6 TDI z močjo 253 kW8 razvije največji navor 700 Nm. Audi S6 Avant tako z 0 na 100 km/h pospeši v 5,1 s.

Jasna in mogočna – zunanjost

Vodoraven potek linij, nagnjeno zadnje steklo, usmernik zraka nad zadnjim steklom – silhueta in elementi, značilni za S-modele, ustvarjajo suvereno dinamiko vozila. Audi S6 Avant poleg tega odlikuje tudi nov difuzor iz matiranega temnega kroma z okrasno letvijo selenitno srebrne barve.

Prostoren prtljažnik

Audi S6 Avant1 večje zahteve po prostornosti izpolnjuje s številnimi odlagalnimi mesti in praktičnimi predali. Prostornina prtljažnika pri podrtem naslonjalu zadnjih sedežev znaša do 1.660 l. Z opcijskimkomfortnim ključem s senzorsko krmiljenim odklepanjem2 lahko pokrov prtljažnika električno odprete z gibom noge.

Opomba: slika prikazuje Audi RS 6 Avant9.

Športna in digitalna – notranjost

Serijska športna sprednja sedeža zahvaljujoč poudarjenim stranicam zagotavljata trdno oporo. Po želji se lahko odločite tudi za opcijska športna sprednja sedeža plus2 z opcijskimo blazinjenjem iz usnja Valcona z rombastim prešivom2. Opcijski virtualni prikazovalnik Audi plus2, popolnoma digitalni kombinirani instrument z 12,3-palčnim zaslonom s polno visoko ločljivostjo (full HD), upravljate na večfunkcijskem volanu.

Večja privlačnost

Audi S6 Avant z opcijskim paketom competition edition2, ki vključuje izbrano kakovostno opremo, poudarja športni značaj vozila. Med posebnosti sodijo opcijskaplatišča iz lahke kovine Audi Sport5, črna streha, zatemnjena žarometa ter elementi na sprednjem in zadnjem delu vozila iz temnega tekočega kroma. Notranjost med drugim prepriča z rdečimi poudarki in opcijskim športnim usnjenim volanom z oblazinjenjem iz alkantare2,3.

Funkcije na zahtevo:

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatne opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi6,7 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

 

Audi S6 limuzina

Več informacij o modelu Audi S6 limuzina.

Poraba goriva, kombinirana vožnja¹: od 7,0 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja¹: od 183 g/km