Pregled

 
 
Audi A4 Allroad Quattro vstopna letev

Izrazito vsestranski talent

Zahvaljujoč kombinaciji serijskega štirikolesnega pogona quattro, zmogljivega motorja in podvozja, značilnega za izvedbo allroad, Audi A4 allroad quattro dokazuje svoje prednosti za terensko vožnjo.

Zagotovljeno udobje in užitek v vožnji

Serijski štirikolesni pogon quattro zagotavlja dobro vlečno silo in visoko stopnjo vozne dinamike.

Jasna zunanja podoba

Audi A4 allroad quattro z značilnim zunanjim designom vizualno poudarja značaj terenskega vozila. Koloteki so zaznavno in barvno poudarjeni, enako kot sprednji in zadnji odbijač ter stranski pragovi. Platišča so 12 mm večja kot pri osnovnem modelu, koloteki spredaj in zadaj pa razširjeni. Zadek zaznamujeta zaščita spodnjega dela vozila in značilen difuzor. Na sprednjem delu pa vašo pozornost pritegne mogočen enodelni okvir mreže hladilnika z navpičnimi prečkami.

Napredno športen

Z opcijskim optičnim paketom črnih elementov pro7 poudarite napredni značaj modela Audi A4 allroad quattro. Črni oblikovalski elementi poskrbijo za športne poudarke in dinamičen videz.

Prostorna in kakovostna – notranjost

V notranjosti vozila Audi A4 allroad quattro neprekinjen pas prezračevalnih šob na primer poudarja širino vozila, medtem ko zgornja letev s kromiranimi elementi poskrbi za kakovosten videz. Velik predal v sredinski konzoli nudi praktičen prostor za shranjevanje. Serijska osvetlitev notranjosti vključuje bralne lučke, ki jih spredaj lahko upravljate senzorično. Z opcijskim paketom notranje ambientne osvetlitve7 ustvarite prijetno vzdušje.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi A4 allroad quattro v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive (4). Z izbranimi dekorativnimi elementi (4), barvnim usnjem (4) in individualno barvo laka (4) iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

Nove ideje – še več možnosti

Vozilo preprosto prilagodite svojim lastnim željam. Kakovostne rešitve iz opcijskega programa Originalne dopolnilne opreme Audi5 so do najmanjšega detajla prilagojene vašemu vozilu in omogočajo številne možnosti izbire.

Opomba: Slika modela Audi A4 Avant.

 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo, ki so na voljo za doplačilo, nudi še več prilagodljivosti pri izbiri opreme. Številne funkcije je mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi6 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: Slika modela Audi e-tron

 
 

Audi A4 Avant

Več informacij o modelu Audi A4 Avant.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 4,8 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 126 g/km