Audi A4 Avant Heckansicht

Športni design, visoka stopnja funkcionalnosti

Audi A4 Avant posreduje jasna sporočila glede športnosti, kakovosti, digitalizacije in prilagodljivosti.

Športnost v središču – zunanjost

Na sprednjem delu modela Audi A4 Avant navdušujejo širok enodelni okvir mreže hladilnika in poudarjeni široki odprtini za dovod zraka, na zadnjem delu pa poudarjena površina difuzorja z integriranima zaključkoma izpušne cevi trapezne oblike.

Dinamičen: opcijski paket competition edition plus

Poudarja športni značaj modela Audi A4 Avant: opcijski paket competition edition plus8. Z markantnimi oblikovalskimi elementi črne barve ter optičnim paketom črnih elementov plus in paketom S line. Za svetlobni design, ki ustvarja prijetno vzdušje, poskrbita paket notranje ambientne osvetlitve plus in vstopna LED-osvetlitev s projekcijo logotipa.

Pogon po meri

7-stopenjski menjalnik S tronic ali 8-stopenjski menjalnik tiptronic, pogon na sprednji kolesi ali quattro – vsak motor ima na voljo ustrezen prenos moči. Nekatere izvedbe motorja so opremljene s tehnologijo blagega hibrida, ki z regeneracijo energije zmanjšuje porabo goriva.

Prostoren, kakovosten, individualen

V notranjosti vozila Audi A4 Avant neprekinjen pas prezračevalnih šob na primer poudarja širino vozila, medtem ko zgornja letev s kromiranimi elementi poskrbi za kakovosten videz. Opcijska športna sprednja sedeža plus z emblemom S in oblazinjenjem z rombastim prešivom (8) zagotavljata varno oporo.

Natančne rešitve

Z opcijsko opremo iz programa Originalne dopolnilne opreme Audi5 si lahko še dodatno olajšate vsakodnevne vožnje z vozilom Audi A4 Avant, na primer z otroškim sedežem Dualfix i-Size za manjše sopotnike, od rojstva do velikosti 105 cm. Vrtenje za 360° omogoča preprosto vstopanje in izstopanje otrok. Odlikuje ga tudi možnost prilagodljive uporabe z usmerjenostjo naprej ali nazaj.

 

Audi exclusive

Spremenite svoje vozilo Audi A4 Avant v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive6. Z izbranimi dekorativnimi elementi6, barvnim usnjem6 in individualno barvo laka6 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi7je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron.

 
 

Audi A4 limuzina

Več informacij o modelu Audi A4 limuzini.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 4,6 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja11: od 121 g/km