Audi A4 Limousine Frontansicht seitlich

Jasno sporočilo športnosti

Zahvaljujoč naprednemu designu z natančno izostrenim videzom sprednjega dela vozila in značilnim zadkom pride športni značaj modela Audi A4 limuzina še bolj do izraza.

Individualen videz

Audi A4 limuzina je sinonim za športnost, čustvenost in ugled. Z osredotočenostjo na dinamične elemente quattro in zahvaljujoč skladnim sorazmerjem so te značilnosti vidne iz vseh strani. V prikazu stranskega dela vozila poleg širokih kolesnih pokrovov in markantnih letvic na pragovih izstopajo predvsem kolesa.

Prostorna in kakovostna – notranjost

Neprekinjen pas prezračevalnih šob na primer poudarja širino vozila, medtem ko zgornja letev s kromiranimi elementi poskrbi za kakovosten videz notranjosti.

Asistenčni sistemi v ozadju

Pri vožnji z modelom Audi A4 limuzina vam lahko pomagajo opcijski asistenčni sistemi3,7, kot sta npr. parkirni sistem plus3,7 in kamera za vzvratno vožnjo3,7.

Audi exclusive

Spremenite svoje vozilo Audi A4 limuzina v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive4. Z izbranimi dekorativnimi elementi4, barvnim usnjem4 in individualno barvo laka iz bogate ponudbe barv4. Povsem po vaših željah.

Natančne rešitve

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi (5) nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi A4. Izkoristite natančne rešitve, ki prepričajo z navdušujočim designom in visoko stopnjo funkcionalnosti.

Opomba: slika prikazuje Audi A4 Avant.

 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatne opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi6 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron.

 

Audi A4 Avant

Več informacij o modelu Audi A4 Avant.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 4,8 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 126 g/km