S4 Avant

 
 

Prilagodljiv športnik

Elementi, značilni za S-modele, tako v notranjosti kot tudi na zunanjosti opozarjajo na športno gensko zasnovo vozila Audi S4 Avant.

 

Audi S4 Avant v številkah

Moč

251

kW (341 KM)11

Pospešek (0–100 km/h)

4,7

s

Največji navor

700

Nm

 

Zagotovljen užitek v vožnji

Motor V6 modela Audi S4 Avant razvije moč 251 kW (341 KM)11 in največji navor 700 Nm. V pogonski sklop vgrajena serijska tehnologija blagega hibrida z jermenskim zagonskim alternatorjem in litij-ionsko baterijo poskrbi za učinkovitost in udobje med vožnjo.

Športna zunanjost

Audi S4 Avant s serijskim športnim podvozjem S s čvrstejšim vzmetenjem in blaženjem je v primerjavi z osnovnim modelom nižji za 23 mm.

Prostoren in funkcionalen

Audi S4 Avant primernost karavanske izvedbe za vsakodnevno uporabo združuje z dinamiko športnega avtomobila. Skupna prostornina prtljažnika pri podrtem naslonjalu znaša vse do 1.435 litrov.

Športna in individualna – notranjost

Opcijskašportna sprednja sedeža plus3 z rombastim prešivom in emblemom S omogočata električno nastavljanje višine in vzdolžnega položaja sedeža ter naklona sedišča in naslonjala – poudarjene stranice sedeža izboljšajo oporo pri vožnji skozi ovinke.

Opomba: slika prikazuje model Audi S4 limuzina11.

Audi exclusive

Spremenite svoj Audi S4 Avant v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvamiAudi exclusive2. Na primer z razširjenim opcijskim usnjenim oblazinjenjem iz finega napa usnja Audi exclusive letalsko sive/karminsko rdeče barve2.

Natančne rešitve

Z opcijsko opremo iz programa Originalne dopolnilne opreme Audi8 si lahko še dodatno olajšate vsakodnevne vožnje z vozilom Audi S4 Avant, na primer z otroškim sedežem Dualfix i-Size8 za manjše sopotnike, od rojstva do višine 105 cm. Vrtenje za 360° omogoča preprosto vstopanje in izstopanje otrok. Odlikuje ga tudi možnost prilagodljive uporabe z usmerjenostjo naprej ali nazaj.

Opomba: slika prikazuje Audi A4 Avant10.

 
 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatneopreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli.Z aplikacijo myAudi⁶𝄒⁷ je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomna: Slika prikazuje Audi e-tron.

 

Audi S4 limuzina

Več informacij o modelu Audi S4 limuzina.

Poraba goriva (kombinirana vožnja1): od 7,0l/100 km; emisije CO₂ (kombinirana vožnja1): od 184 g/km