Pregled

S4 limuzina

 
 
Audi S4 Limousine seitliche Front

Športnejša kot kadar koli doslej

Številni elementi zunanjosti in notranjosti, ki so značilni za S-modele, Audi S4 limuzino jasno ločujejo od osnovnega modela.

 

Audi S4 limuzina v številkah

Moč

251

kW (341 KM)11

Beschleunigung (0–100 km/h)

4,6

s

Največji navor

700

Nm

Športnost, ki jo lahko doživite

Audi S4 limuzino poganja 3,0-litrski motor V6 TDI11. Z močjo 251 kW (341 KM)11 in največjim navorom 700 Nm vozilo z 0 na 100 km/h pospeši v zgolj 4,6 s. Največja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h. V pogonski sklop vgrajena serijska tehnologija blagega hibrida z jermenskim zagonskim alternatorjem in litij-ionsko baterijo poskrbi za učinkovitost in udobje med vožnjo.

Športnost, ki jo lahko vidite

Na sprednjem delu vozila izstopajo zaščitna mreža hladilnika s satasto strukturo in elementi matirane aluminijevo srebrne barve. Enakega videza so tudi stranske odprtine za dovod zraka. Stranski pragovi se svetijo v selenitno srebrni barvi. K serijski opremi modela Audi S4 limuzina sodijo tudi 18-palčna platišča.

Dinamičen: opcijski paket competition edition plus

Opcijski paket competition edition plus2 poudarja športni značaj modela Audi S4 limuzina. Z markantnimi oblikovalskimi elementi črne barve in optičnim paketom črnih elementov plus. Za svetlobni design, ki ustvarja prijetno vzdušje, poskrbita paket notranje ambientne osvetlitve plus in vstopna LED-osvetlitev s projekcijo logotipa.

Športnost, ki jo lahko občutite

Opcijska športna sprednja sedeža plus2z napisom napisom S in rombastim prešivom omogočata električno nastavljanje višine in vzdolžnega položaja sedeža ter naklona sedišča in naslonjala – poudarjene stranice sedeža izboljšajo oporo pri vožnji skozi ovinke. Tudi na opcijskem večfunkcijskem športno oblikovanem usnjenem volanu plus2 s 3-krakim designom, sploščenem na spodnji strani, najdete emblem S in kontrastne šive, značilne za S-modele.

Audi exclusive

Spremenite svoje vozilo Audi S4 limuzina v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo, kot ste vi sami – z opcijskimi storitvamiAudi exclusive6. Z izbrano opcijsko opremo, kot so dekorativni elementi6, barvno usnje6in individualna barva laka6iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.

Natančne rešitve

Opcijski program Originalne dopolnilne opreme Audi7 nudi številne možnosti, s katerimi lahko še povečate vsestranskost vozila Audi S4 limuzina. Izkoristite natančne rešitve, ki prepričajo z navdušujočim designom in visoko stopnjo funkcionalnosti.

 
 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatneopreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi8,9 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron10.

 

Audi S4 Avant

Več informacij o modelu Audi S4 Avant.

Poraba goriva (kombinirana vožnja1): od 7,2 l/100 km; emisije CO₂ (kombinirana vožnja1): od 188 g/km.