Audi A5 Sportback Frontansicht

Audi A5 Sportback

Športen in družinski.

Design za občudovanje – in vožnjo

Široki odprtini za dovod zraka in kromirane letvice na sprednjem delu športnega petvratnika pričarajo še večjo ostrino. Ob straneh je športnost poudarjena s sredinsko izpostavljenimi pragovi, opcijska 20-palčna platišča iz lahke kovine6 pa z markantnimi koloteki. Za širino zadnjega dela vozila poskrbijo prečna letev matirane aluminijevo srebrne barve na difuzorju in zaključki izpušne cevi trapezne oblike. Audi A5 Sportback je z opcijskima linijama opreme advanced6 in S line6 mogoče še dodatno individualizirati.

Dinamičen: paket competition edition plus

Poudarja športni značaj modela Audi A5 Sportback: opcijski paket competition edition plus6. Z markantnimi oblikovalskimi elementi črne barve ter optičnim paketom črnih elementov plus6 in opcijskim paketom S line6. Za svetlobni design, ki ustvarja prijetno vzdušje, poskrbita opcijski paket notranje ambientne osvetlitve plus6 in opcijskavstopna LED-osvetlitev s projekcijo logotipa6.

Močna dinamika

Tehnologije, ki zagotavljajo večjo vozno dinamiko, npr. opcijsko dinamično krmiljenje6, skupaj z zmogljivimi motorji poskrbijo za zanesljivo vožnjo.

Kompromisi? Niso potrebni

Audi A5 Sportback v prtljažniku in na zadnjih sedežih zahvaljujoč prostorni notranjosti vozila nudi dovolj prostora tudi za prosti čas in družino. Občutek prostornosti optično poudarjajo vodoravno zasnovani elementi v notranjosti, pregledna sredinska konzola, letvice v zgornjem delu vratnih oblog črne barve s sijajem in kakovostni materiali. Dodatne možnosti individualizacije vam nudita tako opcijski paket Interieur design selection6 kot tudi opcijska linija opreme S line6. Moderni prikaz sistema Infotainment in opcijski paket notranje ambientne osvetlitve plus6 pričarata notranjosti modela Audi A5 Sportback pridih napredne elegance.

 

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri opreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi8 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron9.