RS 5 Sportback

 
 
Audi RS 5 Sportback seitlich

Prepriča že v mirovanju

Audi RS 5 Sportback je več kot le športno vozilo: doživite funkcionalnost, udobje in dinamiko na najvišji ravni. Zmogljivost je način razmišljanja.

 

Audi RS 5 Sportback v številkah

Moč

331

kW (450 KM)3

Pospešek (0-100 km/h)

3,9

s

Največji navor

600

Nm

Hitrejše navdušenje

Hitri in suvereni pospeški. Zahvaljujoč stalnemu štirikolesnemu pogonu quattro z opcijskimšportnim diferencialom5 in športnim 8-stopenjskim menjalnikom tiptronic z optimiranimi prestavnimi časi.

Športnost, ujeta v privlačno obliko

Audi RS 5 Sportback odlikuje prepričljiva zasnova karoserije z visoko stopnjo uporabnosti za poslovna potovanja, družino in prosti čas.

Hitrejše navdušenje

Izostren videz in dinamika. S opcijskimpaketom športne opreme RS competition plus5 s številnimi posebnostmi designa, štirikolesnim pogonom quattro s športnim diferencialom in športnim podvozjem RS pro.

Vodilni položaj

Nadzorna centrala modela Audi RS 5 Sportback izžareva čisto športnost: na primer z opcijskimdesign paketom RS plus rdeče barve5 z elementi za upravljanje in stranskim delom sredinske konzole z oblazinjenjem iz alkantare2 in kontrastnimi šivi crescendo rdeče barve. Stabilna stranska opora in odlično sedežno udobje sta zahvaljujoč športnim sedežem plus zagotovljena tudi na daljših razdaljah. Pomembne informacije o vozilu posreduje opcijskivirtualni prikazovalnik Audi plus5, ki je značilen za RS-modele ter vključuje RS-menije in zaslon MMI touch.

Tako športen je lahko vsakdan

Ali ste v pravem športnem avtomobilu že kdaj prevažali kolo? Smuči ali snežne deske? V modelu Audi RS 5 Sportback s tem ne boste imeli težav. Zahvaljujoč velikemu pokrovu prtljažnika, v celoti oz. delno zložljivi zadnji sedežni klopi in ravnemu dnu prtljažnika. Prepričljiva zasnova karoserije z visoko stopnjo uporabnosti za poslovna potovanja, družino in prosti čas.

Opcijski program Audi exclusive

Spremenite svoj Audi RS 5 Sportback v navdušujoče unikatno vozilo – nezamenljivo kot ste vi sami – z opcijskimi storitvami Audi exclusive4. Z opcijskimiizbranimi dekorativnimi elementi4, barvnim usnjem4 in individualno barvo laka4 iz bogate ponudbe barv. Povsem po vaših željah.