Pregled

S5 Sportback

 
 

Zmogljiv in privlačen

Audi S5 Sportback zagotavlja veliko prostora in moč športnega avtomobila.

 

Audi S5 Sportback v številkah

Moč

251

kW (341 KM)10

Pospešek (0–100 km/h)

4,6

s

Največji navor

700

Nm

Šport? Se začne na cesti

Audi S5 Sportback s 3,0-litrskim TDI-motorjem z močjo 251 kW10 in največjim navorom 700 Nm z 0 na 100 km/h pospeši v 4,6 s. Največja hitrost je elektronsko omejena na 250 km/h. Štirikolesni pogon quattro z opcijskimšportnim diferencialom2 pogonske momente aktivno in prilagodljivo porazdeljuje med premama. Opcijsko dinamično krmiljenje2 prenos krmilne sile in moč krmiljenja volana stalno prilagaja hitrosti vožnje. S sistemom Audi drive select in nastavitvami "dynamic", "comfort", "auto", "individual" ali "efficiency" pa lahko neposredno vplivate tudi na način vožnje.

Celotna slika? Posamezni detajli

Športni design modela Audi S5 Sportback poudarjajo serijski elementi zunanjosti, ki so značilni za S-modele: odbijač S, mreža hladilnika z videzom satovja matirane titanovo črne barve z vstavki matirane aluminijevo srebrne barve, široke odprtine za dovod zraka v okviru in letev matirane aluminijevo srebrne barve na sprednjem delu vozila. Ob strani navdušujejo 18-palčna platišča iz lahke kovine, športno podvozje S, ohišji zunanjih vzvratnih ogledal z videzom aluminija in osvetljene sprednje vstopne letve z emblemom S. Difuzor S z letvijo matirane aluminijevo srebrne barve, dvojna kromirana zaključka izpušne cevi, značilna za S-modele, in zadnji usmernik zraka S poudarjajo širino zadnjega dela vozila. Prikazano vozilo je opremljeno z opcijskimi platišči iz lahke kovine Audi Sport3 s 5-krakim dvojnim poligonalnim designom antracitno črne barve. Platišča so polirana2,4.

Popolna osvetlitev

Žarometa z LED-tehnologijo sta v modelu Audi S5 Sportback že del serijske opreme. Po želji se lahko odločite tudi za opcijskamatrična LED-žarometa z laserskima žarometoma Audi2. Laserska žarometa Audi dolga LED-žarometa dopolnjujeta pri veliki hitrosti in s skoraj dvakrat daljšim dosegom v primerjavi z dolgima LED-žarometoma občutno prispevata k boljši vidljivosti. V tem paketu svetlobne opreme najdete tudi dinamično osvetlitev funkcije coming home / leaving home in dinamične smernike.

Intuicija? In vse v središču

Funkcije, kot je opcijskaMMI navigacija plus z MMI touch2, je v modelu Audi S5 Sportback mogoče intuitivno upravljati na 10,1-palčnem zaslonu MMI touch. Opcijskivirtualni prikazovalnik Audi plus2 na 12,3-palčnem zaslonu s polno visoko ločljivostjo (full HD) najpomembnejše podatke o vozilu prikazuje v vašem vidnem polju. Design, značilen za S-modele, z intuitivnim vodenjem po menijih in prikazi v ospredje postavlja merilnik števila vrtljajev motorja.

Opomba: slika prikazuje Audi S5 Coupé8.

Funkcije na zahtevo

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatneopreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi5,6 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

Opomba: slika prikazuje Audi e-tron9.