Audi A6 Allroad quattro

Prilagodljiv, zmogljiv, ekstrovertiran

Audi A6 allroad quattro združuje prednosti izvedbe Avant in značilne lastnosti izvedbe allroad, kot sta npr. stalni štirikolesni pogon quattro in markanten terenski design.

Nedvomno terenska – zunanjost

Za zaključek zadnjega dela vozila poskrbita difuzor, značilen za modele allroad, in zaščita spodnjega dela vozila. Spodnji del sprednjega in zadnjega odbijača, obrobe kolotekov in pragovi so serijsko lakirani z matirano skandijevo sivo barvo (kontrastna barva). Ti elementi so opcijsko na voljo tudi manhattan sive kovinske barve3 ali enake barve kot vozilo3.

Športna in ekskluzivna – notranjost

Zahvaljujoč prostornim dimenzijam modela Audi A6 allroad quattro je na vseh sediščih na voljo veliko prostora za glavo in noge.

Intenzivno doživetje vožnje

Serijski štirikolesni pogon quattro s tehnologijo ultra stalno nadzoruje vozno situacijo ter pogonski moment glede na situacijo porazdeljuje na sprednjo in zadnjo premo. Zračno vzmetenje s prilagodljivimi blažilniki, ki je prav tako del serijske opreme, avtomatsko uravnava višino podvozja. Nastavitev podvozja je lahko do 39 mm višja kot pri modelu Audi A6 Avant.

Audi A6 Avant

Več informacij o modelu Audi A6 Avant.

Poraba goriva, kombinirana vožnja1: od 5,4 l/100 km; emisije CO₂, kombinirana vožnja1: od 142 g/km