SQ5 Sportback

 
 
Audi SQ5 Sportback seitliche Heckansicht

Športen. Zmogljiv. Dinamičen

Športni SUV z naprednim designom in coupejevsko silhueto je izvrstno vsestransko vozilo z veliko prostora za prilagodljivost.

 

Audi SQ5 Sportback v številkah

Moč

251

kW (341 KM)4

Pospešek (0–100 km/h)

5,1

s

Največji navor

700

Nm

Navdušujoč in zmogljiv

3,0-litrski motor V6 TDI4 modela Audi SQ5 Sportback ter hiter in udoben 8-stopenjski menjalnik tiptronic poskrbita, da prenos moči poteka s kar čim manj trenja. Serijski stalni štirikolesni pogon quattro moč prilagodljivo porazdeljuje med sprednjo in zadnjo premo. Doživetje vožnje, ki navduši

Mogočen videz

Športna dinamika in izjemna zmogljivost, ki takoj padeta v oči: usmernik zraka S nad zadnjim steklom in coupejevska strešna linija športno eleganco modela Audi SQ5 Sportback odlikujeta prav tako kot dvojna kromirana ovalna zaključka izpušne cevi. Za dober videz poskrbi tudi sprednji del vozila Audi SQ5 Sportback: zahvaljujoč enodelnemu okvirju mreže hladilnika z videzom satovja, odbijaču S in markantnima odprtinama za dovod zraka z aluminijastim okvirjem. Celoten design zagotavlja videz lahkotnosti in odlično aerodinamiko.

Izjemen videz iz vseh zornih kotov

Opcijski zadnji luči z inovativno OLED-tehnologijo2 poskrbita za edinstven videz modela Audi SQ5 Sportback. Za doplačilo lahko izbirate med tremi različnimi grafičnimi podobami zadnjih luči2. Značaj grafične podobe zadnjih luči se med uporabo avtomatsko prilagaja glede na vozni način. Opcijski digitalni zadnji OLED-luči2 sta opremljeni s funkcijo zaznavanja približevanja3: če se drugo vozilo ali drugi udeleženci v prometu od zadaj približajo na manj kot 2 metra, vsi OLED-segmenti avtomatsko aktivirajo večjo vidno površino. Animacija prikazuje dinamično osvetlitev pri 3. izvedbi zadnjih luči.

 

Grafična podoba zadnjih luči 1

Grafična podoba zadnjih luči 2

Grafična podoba zadnjih luči 3

Športna. Udobna. Ekskluzivna

Osvetljeni sprednji vstopni letvi z aluminijastim vstavkom in napisom S ter serijski dekorativni elementi iz matiranega krtačenega aluminija dajejo notranjosti vozila značaj, ki je značilen za S-modele. Poleg tega športna sprednja sedeža z opcijskim oblazinjenjem iz finega napa usnja z emblemom S in rombastim prešivom2 na naslonjalih sprednjih sedežev poudarjata športni videz notranjosti vozila.

Prostor za prilagodljivost

Posebej praktična je opcijska zadnja sedežna klop plus2, sestavljena iz treh segmentov (40 : 20 : 40), ki jih je mogoče prilagodljivo poklopiti. Odvisno od nastavitve znaša prostornina prtljažnika modela Audi SQ5 Sportback vse do 1.470 l. V kombinaciji z opcijskimkomfortnim ključem s senzorsko krmiljenim odklepanjem prtljažnika2 za električno odpiranje ali zapiranje pokrova prtljažnika zadošča gib noge.

Opcijski paket sport edition s poudarki črne barve in opcijski paket sport edition s poudarki magnezijevo sive barve

Ne glede na to, ali se odločite za paket sport edition s poudarki črne barve2 ali paket sport edition s poudarki magnezijevo sive barve2: oba opcijska paketa opreme2dajeta vozilu Audi SQ5 Sportback edinstven športni značaj.

 

Funkcije na zahtevo:

Audi vam s funkcijami na zahtevo nudi še več prilagodljivosti pri izbiri dodatneopreme. Številne funkcije je za doplačilo mogoče zakupiti kadar koli. Z aplikacijo myAudi5,6 je izbira funkcij intuitivna in hitra.

 
 

Audi SQ5

Več informacij o modelu Audi SQ5.

Poraba goriva (kombinirana vožnja1): od 8,1 l/100 km; emisije CO₂ (kombinirana vožnja1): od 213 g/km